Vouwtassen

Altijd een handige tas bij de hand met de vouwtassen van Bekking & Blitz! Opgevouwen merk je haast niets vande vouwtas, dankzij het lichte gewicht van slechts 72 gram. Maar eenmaal uitgevouwen, meet de tas een ruime 41 x 47 centimeter, perfect om je boodschappen, sportspullen of strandbenodigdheden mee te dragen. Met een draagvermogen tot 20 kilogram, biedt deze tas alles wat je nodig hebt, en wie draagt er nu meer dan dat?
32 resultaten
32 resultaten
Vouwtas: The Kiss, Gustav Klimt
Vouwtas: The Kiss, Gustav Klimt
€ 11,99

Vouwtas: neem ‘m makkelijk mee

Wij ontwerpen de handige vouwtassen zelf. Dat doen we met het werk van de bekendste kunstenaars en musea, waarvan we zelf de rechten hebben. Dat geldt bijvoorbeeld voor de kunstwerken van het Rijksmuseum en het Scheepvaartmuseum. Bovendien maken we de tassen om op te vouwen met werken van kunstenaars zoals Janneke Brinkman of met thema’s van Amnesty International en de Vogelbescherming.

Slechts 72 gram: daar merk je niets van

Een vouwtas weegt bij ons maar 72 gram. Dat betekent dat je die klein opvouwt en makkelijk meeneemt, en dat je nauwelijks merkt dat je de tas bij je draagt. Neem voortaan deze tasjes mee naar de supermarkt of naar de winkel, en je hoeft nooit meer om een plastic tas te vragen.

Dat is een heel duurzame keuze, mede omdat we milieuvriendelijke tasjes maken. Ze zijn gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen, dus er komen geen nieuwe grondstoffen aan te pas. Zo draag je alles heel duurzaam en degelijk met je mee, in een vouwtas die je gewoon standaard in je jas- of broekzak stopt. Dankzij een handige drukknop vouw je het tasje op en houd je die opgevouwen makkelijk bij elkaar. De tas meet dan nog maar 7,5 x 10 centimeter, dus neemt nog nauwelijks ruimte in

Uit volle borst of met prachtige grachtenpanden

De vouwtas bestel je bij ons met allerlei schitterende en unieke designs. Ontdek bijvoorbeeld het werk Uit volle borst, van Judith Stam. Of bekijk de tasjes met grachtenpanden uit de collectie van het Rijksmuseum in Amsterdam.

Andere populaire modellen zijn De Golf van Katushika Hokusai uit het Rijksmuseum en bijvoorbeeld Bloemen voor een gebloemde lap van Leo Gestel. Doe inspiratie op met de verschillende mooie tassen, die je heel makkelijk opvouwt en weer uit elkaar vouwt. Zo heb je altijd iets bij je voor de boodschappen, voor je sportspullen of om een keer lekker naar het strand te gaan bijvoorbeeld.

Vouwtas kopen

Een vouwtas kopen is bij ons heel eenvoudig. Kies uit de verschillende mooie ontwerpen, die we gewoon zelf maken bij ons in de ontwerpstudio. Daarvoor hebben we de rechten van de diverse werken. We ontwerpen tasjes die je heel praktisch kunt opvouwen, terwijl ze zo mooi zijn dat je ze het liefst altijd zou bekijken.

Bestel een vouwtas voor jezelf en doe die ook aan iemand anders cadeau. Dat is wel zo leuk, als je nog iets zoekt om te geven. We hebben de vouwtas waarschijnlijk op voorraad, dus daarmee gaan we direct voor je aan de slag.
 

Vouwtas: Na de lunch l, Willem Steelink, Singer Laren
  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten