Dienbladen

Een dienblad is een hulpmiddel waarop eet- en drinkgerei op kan worden geplaatst, zodat je dit gemakkelijk over een korte afstand kan verplaatsen, zoals van de keuken naar de eet- of koffietafel en weer terug. Of wanneer je bijvoorbeeld met een glas water of wijn lekker in de tuin wil zitten met het mooie weer! Er zijn veel verschillende soorten dienbladen. De dienbladen van Bekking & Blitz zijn van kunststof materiaal gemaakt waardoor het geen probleem is om op het dienblad te knoeien met drinken. Dit is gemakkelijk schoon te maken en er blijven geen vlekken achter. De dienbladen van Bekking & Blitz zijn stevig en voorzien van twee handvaten zodat het dienblad gemakkelijk is vast te houden. Door het stevige materiaal kunnen ze tegen een stootje.

15 resultaten
15 resultaten

Dienbladen met kunst

Een dienblad is naast praktisch ook decoratief te gebruiken. Zo kan een dienblad een leuke toevoeging zijn aan het huis en de inrichting hiervan. Bij Bekking & Blitz heb je een ruime keuze in dienbladen, zodat je altijd een dienblad vindt naar jouw smaak. Zo is er voor iedere stijl een passend exemplaar. De dienbladen van Bekking & Blitz zijn allen bedrukt met prachtige kunst uit verschillende musea of van verschillende bekende en minder bekende kunstenaars. Zo zijn er dienbladen met kunst uit het prachtige Rijksmuseum, of kunst van bijvoorbeeld Janneke Brinkman en Charlotte Dematons.

Dienbladen bestellen

Ben jij op zoek naar een mooi maar praktisch dienblad? Dan ben je bij Bekking & Blitz aan het juiste adres! Neem snel een kijkje en zoek het dienblad uit wat het beste bij jou past. Bestel gemakkelijk en snel online, het enige wat jij hoeft te doen is de bestelling plaatsen en de rest doen wij voor je! Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur? Dan wordt deze de volgende dag al aan huis geleverd. Ben je nou op zoek naar meer prachtige kunst artikelen voor in huis, voor op kantoor, voor jezelf of voor iemand anders? Neem dan gauw een kijkje tussen de rest van ons assortiment. Wanneer je namelijk voor meer dan €30,- bestelt op onze website, worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Extra voordelig!

Dienblad: Klaprozen, Janneke Brinkman-Salentijn
  • Dienbladen met een unieke uitstraling
  • Ontworpen in eigen studio
  • Vanaf €30 gratis verzending