Geschenkset geïnspireerd op werk van kunstenaars

Voor onze producten werken wij samen met bekende musea en grote illustratoren. Zo geeft u met een giftset een bijzonder stukje kunst aan iemand anders. Ons assortiment is geïnspireerd op het werk van Oud-Hollandse en moderne kunstenaars. Van van Gogh tot Klimt en Escher. Maar ook voor de jongsten onder ons, hebben we leuke geschenksets. Denk bijvoorbeeld aan een Nijntje giftset of een geschenkset met de vrolijke illustraties van Fiep Westendorp. Zo is er voor ieder wel wat wils in ons online aanbod.

 

Van Rembrandt van Rijn tot een Nijntje giftset

In ons assortiment vindt u verschillende giftsets die al volledig voor u zijn samengesteld. Verpakt in een mooie bijpassende doos in de stijl van de gekozen kunstenaar. Zo bespaart u uzelf de moeite om bijpassende producten bij elkaar te zoeken. Maar u kunt natuurlijk ook met onze producten uw eigen giftset samenstellen. Helemaal gebaseerd op de wensen van de ontvanger. Maak bijvoorbeeld een Rembrandt van Rijn, Monet, of Nijntje giftset. Met een mooie poster, stijlvolle servetten en een prachtige blocnote. Of wat dacht u van een set wenskaarten, adresboekjes of briefpapier?

 

Een geschenkset bestellen

Wilt u een geschenkset bestellen? Dat kan makkelijk online bij Bekking & Blitz. Maak een keuze uit een van de verschillende geschenksets en plaats uw bestelling. Bestelt u voor 14:00 uur dan wordt de gift set dezelfde dag nog verzonden. Bestel ook direct ons mooie unieke cadeaupapier erbij om het geschenkset leuk in te pakken. En zoek een bijzondere wenskaart uit om erbij te geven. Wanneer u voor meer dan €30,- bestelt, wordt uw bestelling gratis verzonden. Wij geven er u dan ook nog een cadeautje blij. Of u nu een mooi kunst geschenkset voor uzelf koopt of voor een ander: met onze kunstcadeaus geeft u zeker een origineel cadeau. 

3 resultaten
Gift Set The Ton Schulten Collection
Gift Set The Ton Schulten Collection
€ 39,99
Gift Set The Ton Schulten Collection
Gift Set The Ton Schulten Collection
€ 39,99
Gift Set The Leo Gestel Collection
Gift Set The Leo Gestel Collection
€ 39,99