Cadeaus voor hem

Een verjaardag, een behaalde prestatie, een bijzonder moment of gewoon zomaar. Er zijn genoeg redenen om je dierbaren te verrassen met een cadeautje. Bekking & Blitz heeft een groot assortiment aan kleinigheidjes om uw vriend, vader, opa of collega in het zonnetje te zetten. Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Neem dan eens een kijkje tussen onze cadeauartikelen met kunst, illustraties en natuurfoto’s. Al onze geschenken zijn voorzien van mooie prints, bijzondere afbeeldingen en prachtige kunstwerken van Hollandse kunstenaars. Alleen het bekijken van ons assortiment is al een cadeautje!

122 resultaten
122 resultaten
Servetten: Het rugnummer, FC Kluif
Servetten: Het rugnummer, FC Kluif
€ 3,99
L-mapje A4 formaat: Grasmat, FC Kluif
L-mapje A4 formaat: Grasmat, FC Kluif
€ 3,50
Onderzetters: Het rugnummer, FC Kluif
Onderzetters: Het rugnummer, FC Kluif
€ 11,99
Paraplu: Grasmat, FC Kluif
Paraplu: Grasmat, FC Kluif
€ 30,00
Vouwparaplu: Grasmat, FC Kluif
Vouwparaplu: Grasmat, FC Kluif
€ 24,99
Kaartenmapje met env, groot: FC Kluif
Kaartenmapje met env, groot: FC Kluif
€ 9,99

Origineel cadeau voor hem

Een speciale man een bijzonder en origineel cadeau geven? Bij Bekking & Blitz vind je verschillende leuke kunst cadeaus. Denk bijvoorbeeld aan cadeaus voor op kantoor, boeiende boeken over geschiedenis en kunst of een mooie paraplu. Alle cadeaus voor hem zijn bedrukt met prachtige motieven. Zo zijn er mooie koelkastmagneten met kunst uit het Rijksmuseum, een poster met de kaart van Amsterdam en notitieboekjes met mooie kunst.

Cadeau voor hem kopen

Heb je een cadeau voor uw vriend, vader of iemand anders gevonden? Bestel het dan gemakkelijk online bij Bekking & Blitz. Wanneer u doordeweeks een leuk cadeautje voor hem besteld vóór 14:00 uur, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bestel je voor meer dan €30,-, dan wordt de bestelling gratis naar je opgestuurd. Is het cadeautje toch niet helemaal wat er van verwacht werd? Geen enkel probleem. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen retourneren.

Neem ook een kijkje tussen ons cadeaupapier. Je kunt dan het cadeautje inpakken met luxe papier, bedrukt met verschillende vrolijke motieven. Zo wordt het geven en uitpakken van het cadeautje voor hem echt een feestje. Met onze kunst cadeaus voor hem kan je een ander blij maken. Met een cadeau van Bekking & Blitz zit je altijd goed!

Puzzel (1.000 stukjes): Abe Lenstra, FC Kluif
  • Ontvang een cadeau bij je bestelling
  • Vanaf €30 euro gratis verzending
  • Ontworpen in eigen studio