Unieke Kunst Paraplu's

In Nederland, waar regen en storm vaak voorkomen, is een leuke paraplu natuurlijk onmisbaar. Niemand wil onvoorbereid zijn op een regenachtige dag. Paraplu's zijn tegenwoordig overal verkrijgbaar, maar de kwaliteit kan sterk variëren. Daarom is het slim om te investeren in een goede paraplu, vooral in zo'n land als Nederland. Maar waarom met een kleurloze zwarte plu rondlopen als dit ook in stijl kan?

Bij Bekking & Blitz vind je een uitgebreid assortiment prachtige kunst paraplu's. Bedrukt met het werk van o.a. Vermeer, Dick Bruna of Judith Stam.  Ze zijn hiermee niet alleen stevig en bestand tegen wind en regen, maar  ook nog eens een stijlvol accessoire waarmee je opvalt! Dus waarom kiezen voor een saai exemplaar als je met een paraplu van Bekking & Blitz helemaal kunt stralen, zelfs op regenachtige dagen? Bekijk ons ruime aanbod, koop een stijlvolle plu en kom goed voorbereid én classy de regenachtige dagen door!

33 resultaten
33 resultaten
Vouwparaplu: Ingrid Smuling
Vouwparaplu: Ingrid Smuling
€ 24,99
Paraplu: Grasmat, FC Kluif
Paraplu: Grasmat, FC Kluif
€ 30,00
Vouwparaplu: Grasmat, FC Kluif
Vouwparaplu: Grasmat, FC Kluif
€ 24,99

 

Verschillende soorten en maten 

Bekking & Blitz heeft een heel breed assortiment aan verschillende paraplu’s. We hebben de normale paraplu’s met een lengte van 89 centimeter en een diameter van 102 centimeter. Deze is voorzien van een rond handvat die zorgt voor een stevige grip. De houten stok geeft de paraplu een natuurlijke en klassieke uitstraling. De paraplu heeft een dubbele laag stof: een full color bedrukte binnenzijde en een buitenzijde die effen van kleur is. 

Ben je op zoek naar een paraplu die je gemakkelijk mee kan nemen of in je tas kan stoppen? Dan hebben we de vouwparaplu! Ingeklapt heeft deze een hoogte van 25 centimeter en een doorsnee van 5,5 centimeter, deze is dus klein genoeg om gemakkelijk mee te nemen en is ook nog eens van licht gewicht! De paraplu is automatisch opvouwbaar. Alle paraplu’s zijn voorzien van unieke kunst uit verschillende musea of van verschillende bekende en minder bekende kunstenaars. 

 

Paraplu bestellen

Zelfs een regenachtig moment wordt een feestje met de royale museum-paraplu’s van Bekking & Blitz! De paraplu’s zijn enorm stijlvol en makkelijk te bestellen. Wanneer je op een doordeweekse dag je bestelling vóór 14:00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag nog bij je thuis afgeleverd. Bestel je voor meer dan €30,- op onze website? Dan wordt je bestelling gratis verzonden. Zo maken we het bestellen bij Bekking & Blitz niet alleen leuk, maar ook gemakkelijk. Kies snel jouw favoriete paraplu uit en plaats je bestelling!


 
Vouwparaplu: Water Lilies, Claude Monet
  • Ontworpen in onze eigen Studio Blitz
  • Unieke collectie kwaliteitsproducten
  • Zeer snel geleverd