De stillevens van Roman Reisinger zijn authentiek en ademen vaak een sfeer van een ver verleden. De voorwerpen die hij schildert worden selectief gekozen, waarachtig geschilderd en hebben meestal raakvlakken met de natuur. Ontdek de producten die Bekking & Blitz in samenwerking met Roman Reisinger ontwikkelde. U koopt deze producten bij musea, in boekwinkels en in kantoorvakhandels door heel Nederland. En: in deze webshop.

Verjaardagskalender, notitieboekjes en kaartenmapjes

Zoekt u naar een bijzonder kunstproduct met stillevens, voor uzelf óf om cadeau te doen? Volop keuze! Zoals de verjaardagskalenderdie we ontwikkelden in samenwerking met Roman Reisinger. We hebben fraai briefpapier met enveloppen, notitieblokken, kaartenmapjes, allen voorzien van niet van echt te onderscheiden bloemstillevens. Voeg een persoonlijke noot toe aan je kantoor met de opbergmappen, zoals L-mapjes en stevige dossiermappen en schrijfsets. We ontwikkelden al deze producten in onze eigen Studio Blitz. Kwaliteit dus. Museumkwaliteit!

Galerie Roman Reisinger

In de sfeervolle Galerie Roman Reisinger, gelegen in het centrum van Gorssel, worden de meesterlijke stillevens permanent geëxposeerd in combinatie met een mooie brocante. Iedere vrijdag en zaterdag is de galerie geopend van 10.00 tot 17.00 uur en op afspraak. Adres: Nijverheidsstraat 19, Gorssel