27 resultaten

Van wenskaarten tot paraplu’s en bamboe-servies

Bekking & Blitz ontwikkelt voortdurend nieuwe producten. Dat doen we zelfstandig óf in samenwerking met bijvoorbeeld musea en VVV’s. Van wenskaarten, agenda’s en kalenders tot brillenkokers, paraplu’s en bamboe-servies. Kwalitatief hoogwaardig en handig in gebruik. Precies zoals u kunt verwachten van Bekking & Blitz.

Geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur

Veel van onze producten zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken van de musea waarmee we nauw samenwerken. Deze producten zijn ook te koop in de museumwinkels. Kwaliteit verzekerd dus. Ook hebben we exclusieve licenties van het werk van bekende illustratoren, zoals Dick Bruna (Nijntje!), Fiep Westendorp, Mies van Hout en Miriam Brouwers.

En dankzij onze samenwerking met de goede-doelenorganisaties Vogelbescherming Nederland, Amnesty International, Natuurpunt Vlaanderen en de Dierenbescherming vindt u ook veel producten die tot stand zijn gekomen samen met deze organisaties.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

We ontwerpen elk product in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers zoeken altijd naar een verrassende invalshoek. Een product van Bekking & Blitz is dus altijd bijzonder en nooit standaard. Leuk om te kopen, nóg leuker om cadeau te doen.

Gevonden? Bestel vandaag nog!

Heeft u gevonden wat u zocht? Bestel vandaag nog. U krijgt er een gratis presentje bij!

Shop nu