Kerst

Op zoek naar de mooiste kerstkaarten? De vrolijke winterse taferelen op de kaarten van Bekking & Blitz geven uw persoonlijke boodschap een unieke tint mee. Ziet u een goed doel op het product staan? Met de aankoop van uw kaarten steunt u dan dit goede doel. Een deel van de omzet geeft Bekking & Blitz aan het desbetreffende doel. Een mooi gebaar! Doet u mee?

12 resultaten
12 resultaten

Kerstkaarten

U kunt het hele jaar door een kaartje versturen. Maar kerst is natuurlijk hét om moment om anderen te laten weten dat u aan hen denkt. En het leuke is: kerstkaarten blijven populair. Wilt u echt iets bijzonders? Bestel uw kerstkaarten bij Bekking & Blitz. Deze zijn geïnspireerd op mooie illustraties en de natuur. We ontwerpen de kaarten in onze eigen Studio Blitz. Kwaliteit verzekerd.

Oud-Hollandse kaarten

Kerst heeft sfeer. En die warme en gezellige sfeer vindt u terug op onze kerstkaarten met daarop een Oud-Hollandstafereel. Schaatsers, molens, de Amsterdamse gracht en natuurlijk sneeuw.

Kerstkaarten van Vogelbescherming Nederland

Populair zijn ook de kerstkaarten met wintervogels die voorkomen in Nederland. We ontwikkelden deze wenskaarten, dubbele wenskaarten en kaartenmapjes in samenwerking met Vogelbescherming Nederland. Met de aankoop van deze kaarten steunt u het werk van deze natuurorganisatie.

Kerstkaarten van Amnesty International

In samenwerking met Amnesty International ontwikkelden we een wenskaartenmapje met kerstkaarten van het werk van kunstenaar Toon Tieland. De opbrengst hiervan gaat deels naar Amnesty.

Kerstkaarten met moderne illustraties

Liever modern? Kies dan voor een kerstkaart met het werk van een hedendaagse illustrator, zoals Ingrid en Dieter Schubert, Marine van Nieuwenhuyzen, Gitte Spee, Charlotte Dematons en Marit Törnqvist. Allemaal heel populair en toch bijzonder.

Kies ook voor kerstkaarten van Bekking & Blitz

Bestel vandaag nog uw Bekking & Blitz-kerstkaarten. Voor uzelf óf om cadeau te doe

  • Voor 15.00u besteld, dezelfde dag verstuurd
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf 20 euro in Nederland gratis thuisbezorgd
  • Gratis retourneren