Weekkalender 2022 kopen

Op zoek naar een weekkalender 2022? En wilt u echt iets bijzonders? Met een weekkalender van Bekking & Blitz haalt u een kunstwerkje in huis. Bekijk onze weekkalenders voor 2022 en laat u verrassen. Peter van Straaten, Michelle Dujardin en oerhollandse weekkalenders: u vindt ze allemaal in onze collectie. Hier bestelt u de mooiste weekkalenders. 

Onze weekkalenders zijn geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur. We ontwikkelen onze kalenders in nauwe samenwerking met een musea, bekende illustratoren en (natuur)organisaties. Kwaliteit verzekerd dus.

Kies uw weekkalender 2022 en bestel

Kies ook voor een weekkalender 2022 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties, natuur of stedenschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

Let op: onze collectie voor 2022 staat nog niet online. Bekijk vooral ons huidige assortiment aan weekkalenders.

Bestel uw weekkalender 2022


Wat is een weekkalender?

Een weekkalender is een kalender met het overzicht van de weken op 1 pagina. De weekkalender heeft in totaal 53 verschillende afbeeldingen. De kalender is voorzien van weeknummers. Er is ruimte voor notities. De weekkalenders hebben een formaat van 17 x 25 centimeter. Met een ophangoog hangt u de kalender aan de wand. 

Kunstige weekkalenders

Bent u een echte kunstliefhebber? Dan zit u helemaal goed bij Bekking & Blitz, dé kunstuitgever van Nederland. In nauwe samenwerking met musea in binnen- en buitenland ontwikkelden we tal van fraaie weekkalenders 2022. Kies bijvoorbeeld voor een weekkalender met werk van Peter van Straaten en Michelle Dujardin

Weekkalenders met natuur

Ook natuurliefhebbers slagen beslist in onze webshop. Kies uit weekkalenders met als thema’s: tuinen, Vlaams landschap, de Waddenzee of vogels. We ontwikkelden de weekkalenders 2022 in samenwerking met (natuur)organisaties als Vogelbescherming Nederland en Natuurpunt Vlaanderen.

Maandkalenders met Hollandse foto’s

Ook in onze webshop: weekkalenders 2022 met foto’s van typisch Nederlandse taferelen. Kies voor de Holland Weekkalender of voor de Molens maandkalender.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een weekkalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen elk product namelijk in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elke kalender een verrassende twist . Ons drukwerk en ons papier zijn van hoge kwaliteit.

Kies uw weekkalender voor 2022 en bestel!

Kies ook voor een kalender 2022 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt er een kalender mee in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

Bestel uw kalender 2022