Weekkalenders

Afspraken, we vergeten ze allemaal wel eens per ongeluk… De tandarts, de huisarts of de voetbaltraining. Om dit soort afspraken niet meer te vergeten, zijn de weekkalenders van Bekking & Blitz een perfect hulpmiddel! Een weekkalender is een lijst met de maanden, weken en dagen van het jaar 2023. De weekkalenders van Bekking & Blitz zijn kalenders met het overzicht van de weken op één pagina. De weekkalenders van Bekking & Blitz hebben in totaal 53 verschillende pagina’s en afbeeldingen. Ook zijn de weekkalenders voorzien van weeknummers. Weekkalenders worden voornamelijk gebruikt om verjaardagen, uitjes of dagelijkse afspraken op te schrijven.

1 resultaten
1 resultaten

Weekkalenders met kunst 

Weekkalenders moeten natuurlijk praktisch zijn, maar het is ook belangrijk dat ze op een vaste, zichtbare plek hangen. Op die manier raak je de weekkalender nooit kwijt, en zijn je afspraken altijd snel terug te vinden. Daarnaast is het ook handig als je even snel wil zien welke dag het is bijvoorbeeld. Omdat de weekkalender op een openbare plek hangt, is het natuurlijk ook belangrijk dat de weekkalender er mooi uit ziet. Bekking & Blitz biedt de mooiste weekkalenders, allen voorzien van prachtige en unieke kunst! Dit maakt de weekkalender niet alleen handig, maar dit maakt je werkplek of plek in huis ook nog een stuk vrolijker!

Weekkalenders 2023-2024 bestellen

Een weekkalender is voor zowel thuis als op kantoor een perfecte oplossing voor het niet meer vergeten van afspraken. De weekkalenders van Bekking & Blitz zijn niet alleen praktisch, maar ook een hele mooie toevoeging aan het huis of kantoor. Wil jij ook een weekkalender aanschaffen? Dat kan gemakkelijk bij Bekking & Blitz. Neem een kijkje tussen al onze weekkalenders en maak een keuze. Verder hoef je niks te doen en doen wij de rest voor je! Zo wordt je bestelling de volgende dag al geleverd, indien je de bestelling op een doordeweekse dag vóór 14:00 uur hebt geplaatst. Geen verzendkosten betalen? Kijk dan naar alle leuke andere producten die Bekking & Blitz aanbiedt, want bij een bestelling boven de €30,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Michelle Dujardin weekagenda 2023
  • Kunstkalenders
  • Indeling per week
  • Ontworpen in eigen studio