Als u een tijdje thuis zit, kunnen wij ons goed voorstellen dat je eens kritisch naar je eigen leefruimte gaat kijken. Wellicht denkt u bij zichzelf; "Kan ik de woning niet een beetje opfleuren?", of "Hoe kan ik mij thuis een beetje vermaken?"

Wij van Bekking & Blitz begrijpen dat helemaal en wij zien echt hele leuke ideeen voorbij komen die wij graag met u delen. Wij geven u 5 ideeën om het huis op te vrolijken!

1.Trek de spelletjes maar uit de kast!

We zien het overal gebeuren op dit moment, dus dit is zeker een inkoppertje: ga spelletjes doen! Natuurlijk kun je tegenwoordig op je smartphone echt van alles spelen, maar hoe leuk is het om weer even met elkaar een ouderwets bordspel te doen? Denk bijvoorbeeld aan Mens Erger Je Niet, Ganzenbord of een intensief spelletje (leerzaam) kwartet

2.De alledaagse dingen net even iets anders

Opvrolijk betekent aanpakken. Maar opvrolijken kan gelukkig al met hele kleine aanpassingen. Bestel bijvoorbeeld eens een leuke koelkastmagneet die jou opvrolijkt als je weer eens iets de koelkast pakt. Of koop nieuw servies voor op de ontbijttafel, dat vrolijkt de ochtend lekker op. Maar denk ook zeker eens aan bedrukte zakdoekjes voor de vrolijke snuiter! 

3.Ga online shoppen

Nu de meeste winkels wel dicht zitten en we opgeroepen zijn om binnen te blijven, ligt een bezoekje aan het winkelcentrum helaas niet meer zo voor de hand. En dat is best jammer. Maar wat we nu ook zien, is dat online shoppen enorm toeneemt. Wist u dat veel webshops tegenwoordig super gebruiksvriendelijk en makkelijk zijn? En dat de pakketbezorging nog wel gewoon door draait? Dus als u wat producten nodig heeft voor de inrichting en decoratie van je woning, dan bestelt u dit super makkelijk online! Gewoon even zoeken in Google wat u nodig heeft! 

4.Doe de klusjes waar u eerder geen tijd voor had

Heeft u altijd al eens het schuurtje op willen ruimen? Of het interieur altijd al eens willen aanpakken? Mede dankzij de wereld van online shoppen, kunt u dit ook juist nu eindelijk gaan aanpakken. Denk er ook eens aan om uw huis lekker op te fleuren met allerlei leuke producten, zoals een nieuw servies of wanddecoratie.

 5.Speciaal voor de kleintjes

Heeft u kinderen of kleinkinderen die regelmatig over de vloer komen? Vaak hebben kinderen hun eigen kamer waar ze lekker kunnen slapen of spelen. Juist nu is het een mooie tijd om deze kamer lekker op te fleuren met allerlei leuke producten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke poster, een originele kalender voor aan de muur of een schetsboek waar zij lekker in kunnen tekenen en kleuren.