Schetsboeken

Bent u een kunstenaar in dop of wilt u een eigen kunstwerk creëren? Dan is een schetsboek onmisbaar. Met de schetsboeken van Bekking & Blitz kunt u gemakkelijk inspiratie opdoen van bekende en onbekende kunstenaars. De omslag van onze schetsboeken zijn voorzien van bijzondere kunstwerken en illustraties. Zo kunt u kiezen voor schetsboek met een opdruk van bloeiende tulpen of een fantasierijke illustratie over het alfabet. Ook kunt u kiezen voor een schetsboek met een bekend Nederlands tafereel: de grachtenpanden uit Amsterdam. Wilt u onder de neus van Rembrandt van Rijn uw tekening maken? Kies dan voor het schetsboek met het zelfportret van deze kunstenaar. Welk schetsboek u ook kiest, u haalt een stukje kunst bij u in huis.
7 resultaten
7 resultaten

Ideaal voor elke kunstenaar, een schetsboek

Of u nu later aan de slag gaat met krijt, verf, pen of aquarel: een schetsboek is voor iedere kunstenaar een basis item om te hebben in zijn uitrusting. Met een schetsboek kunt u naar hartenlust schetsen en tekenen. Daarnaast zijn schetsboeken ook ideaal om notities te maken of om de verschillende tekeningen bij elkaar te houden. U kunt dan ook uw voortgang gemakkelijk terugzien. Onze schetsboeken met bijzondere opdruk zijn daarnaast ook nog eens een feest om in te tekenen en te schetsen. Niet alleen de voorkant is een kunstwerk om te zien, ook uw eigen kunstwerken verschijnen op het dikke en stevige papier aan de binnenkant. Voorzien van een harde kant kunnen deze schetsboeken tegen een stootje.

Een schetsboek kopen

Wilt u ook een schetsboek kopen met een afbeelding van een kunstenaar? U bestelt de schetsboeken eenvoudig bij Bekking & Blitz. De schetsboeken, voorzien van illustraties en kunstwerken, zijn gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars. Alle kunstwerken zijn met detail ontworpen en zijn uniek. Onze collecties vindt u ook terug in gerenommeerde musea. Het perfecte aandenken aan een gezellig middagje uit of uw favoriete schilderij. Leuk voor uzelf, of als cadeau voor iemand anders!

Bestel uw schetsboek eenvoudig online. Bestelt u voor 14.00 uur? Dan wordt het schetsboek diezelfde dag nog verzonden. Zo kunt u al een dag later beginnen met de eerste schetsen. Bij een bestelling boven de €30,- euro wordt u schetsboek ook nog gratis verzonden. Koop u schetsboek snel en wie weet bent u de volgende Picasso wel.

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten