Schetsboeken

Ben je een kunstenaar in dop of wil je een eigen kunstwerk creëren? Dan is een schetsboek onmisbaar. Met de schetsboeken van Bekking & Blitz kan je gemakkelijk inspiratie opdoen van bekende en onbekende kunstenaars. De omslag van onze schetsboeken zijn voorzien van bijzondere kunstwerken en illustraties. Zo kun je kiezen voor schetsboek met een opdruk van bloeiende tulpen of een fantasierijke illustratie over het alfabet. Ook kan je kiezen voor een schetsboek met een bekend Nederlands tafereel: de grachtenpanden uit Amsterdam. Wil je onder de neus van Rembrandt van Rijn je tekening maken? Kies dan voor het schetsboek met het zelfportret van deze kunstenaar. Welk schetsboek je ook kiest, je haalt een stukje kunst in huis. 
6 resultaten
6 resultaten

Ideaal voor elke kunstenaar, een schetsboek

Of je nu aan de slag gaat met krijt, verf, pen of aquarel: een schetsboek is voor iedere kunstenaar een basis item om te hebben in zijn uitrusting. Met een schetsboek kun je naar hartenlust schetsen en tekenen. Daarnaast zijn schetsboeken ook ideaal om notities te maken of om de verschillende tekeningen bij elkaar te houden. Je kunt dan ook je voortgang gemakkelijk terugzien. Onze schetsboeken met bijzondere opdruk zijn daarnaast ook nog eens een feest om in te tekenen en te schetsen. Niet alleen de voorkant is een kunstwerk om te zien, ook je eigen kunstwerken verschijnen op het dikke en stevige papier aan de binnenkant. Voorzien van een harde kant kunnen deze schetsboeken tegen een stootje.

Schetsboek: voor creatieve inspiratie

Schets zodra je iets te binnen schiet, in onze schetsboeken voor creatieve inspiratie. Treed in de voetsporen van de grootste kunstenaars, of schets lekker laagdrempelig en zonder druk. Het schetsboek dat je kunt kopen is bij ons mooi om te zien, dankzij de kunstwerken die we gebruiken voor de designs.

We hebben de rechten van allerlei kunstwerken en kunstenaars. Zo maken we ontwerpen met bijvoorbeeld werken uit Museum Het Rembrandthuis en het Rijksmuseum in Amsterdam. De kaften van de schetsboeken ontwerpen we zelf, bij ons in de ontwerpstudio. Op die manier komen we tot een uniek boek waarin jij kunt schetsen.

Altijd een leeg vel bij de hand

Wie een schetsboek koopt heeft altijd een leeg vel bij de hand. Jouw canvas draag je gewoon met je mee, om te schetsen zodra er jou iets te binnen schiet. We maken het je graag makkelijk om je creatief te uiten wanneer jij dat wilt. Of doe alvast inspiratie op met de mooie kaften voor die lege vellen. Bestel een schetsboek dat jij mooi vindt, of waarmee je iemand anders op een leuke manier verrast.

Een schetsboek kopen

Wil je ook een schetsboek kopen met een afbeelding van een kunstenaar? Je bestelt de schetsboeken eenvoudig bij Bekking & Blitz. De schetsboeken, voorzien van illustraties en kunstwerken, zijn gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars. Alle kunstwerken zijn met detail ontworpen en zijn uniek. Onze collecties vind je ook terug in gerenommeerde musea. Het perfecte aandenken aan een gezellig middagje uit of je favoriete schilderij. Leuk voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders!

Een schetsboek kopen is bij ons heel eenvoudig, wij hebben de boeken standaard op voorraad. We ontwerpen ze zelf, dus gaan er direct mee aan de slag zodra jij een bestelling plaatst. Dat betekent dat je binnenkort voldoende lege canvassen hebt om iedere dag te schetsen. Ontdek de handige en mooie boeken om te schetsen, dan zorgen wij ervoor dat je die na jouw bestelling vlot in huis hebt. 

Bestel je schetsboek eenvoudig online. Bestel je voor 14.00 uur? Dan wordt het schetsboek diezelfde dag nog verzonden. Zo kun je al een dag later beginnen met de eerste schetsen. Bij een bestelling boven de €30,- euro wordt het schetsboek ook nog gratis verzonden. Koop je schetsboek snel en wie weet ben je de volgende Picasso wel!

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten