Schetsboeken

Ben je een kunstenaar in dop of wil je een eigen kunstwerk creëren? Dan is een schetsboek onmisbaar. Met de schetsboeken van Bekking & Blitz kan je gemakkelijk inspiratie opdoen van bekende en onbekende kunstenaars. De omslag van onze schetsboeken zijn voorzien van bijzondere kunstwerken en illustraties. Zo kun je kiezen voor schetsboek met een opdruk van bloeiende tulpen of een fantasierijke illustratie over het alfabet. Ook kan je kiezen voor een schetsboek met een bekend Nederlands tafereel: de grachtenpanden uit Amsterdam. Wil je onder de neus van Rembrandt van Rijn je tekening maken? Kies dan voor het schetsboek met het zelfportret van deze kunstenaar. Welk schetsboek je ook kiest, je haalt een stukje kunst in huis. 
6 resultaten
6 resultaten

Ideaal voor elke kunstenaar, een schetsboek

Of je nu aan de slag gaat met krijt, verf, pen of aquarel: een schetsboek is voor iedere kunstenaar een basis item om te hebben in zijn uitrusting. Met een schetsboek kun je naar hartenlust schetsen en tekenen. Daarnaast zijn schetsboeken ook ideaal om notities te maken of om de verschillende tekeningen bij elkaar te houden. Je kunt dan ook je voortgang gemakkelijk terugzien. Onze schetsboeken met bijzondere opdruk zijn daarnaast ook nog eens een feest om in te tekenen en te schetsen. Niet alleen de voorkant is een kunstwerk om te zien, ook je eigen kunstwerken verschijnen op het dikke en stevige papier aan de binnenkant. Voorzien van een harde kant kunnen deze schetsboeken tegen een stootje.

Een schetsboek kopen

Wil je ook een schetsboek kopen met een afbeelding van een kunstenaar? Je bestelt de schetsboeken eenvoudig bij Bekking & Blitz. De schetsboeken, voorzien van illustraties en kunstwerken, zijn gemaakt door bekende en minder bekende kunstenaars. Alle kunstwerken zijn met detail ontworpen en zijn uniek. Onze collecties vind je ook terug in gerenommeerde musea. Het perfecte aandenken aan een gezellig middagje uit of je favoriete schilderij. Leuk voor jezelf, of als cadeau voor iemand anders!

Bestel je schetsboek eenvoudig online. Bestel je voor 14.00 uur? Dan wordt het schetsboek diezelfde dag nog verzonden. Zo kun je al een dag later beginnen met de eerste schetsen. Bij een bestelling boven de €30,- euro wordt het schetsboek ook nog gratis verzonden. Koop je schetsboek snel en wie weet ben je de volgende Picasso wel!

  • Voor 14:00 besteld zelfde dag verzonden
  • Betaal met iDeal, Mr cash of creditcard
  • Vanaf €30 gratis bezorgd in NL
  • Milieuvriendelijke producten