Het dierenrijk zoals je nog nooit gezien hebt

Van Mug tot Olifant. Het bekende prentenboek van Ingrid en Dieter Schubert. Wie is er niet mee opgegroeid? Dit prentenboek staat vol hilarische taferelen in het dierenrijk. Bekijk apen, olifanten, nijlpaarden, papegaaien op een manier die je niet snel zult zien. Het is een bijzondere en vermakelijke bedoening!

Heb je tijd over? Geniet als vanouds van dit prentenboek.

Maak kennis met Ingrid en Dieter Schubert

De Schuberts groeiden op in Duitsland en ontmoetten elkaar op de Kunstacademie. In 1977 verhuisden ze naar Nederland om te studeren aan de Rietveld Academie. Daar kregen ze les van Piet Klaasse, een docent die van het illustreren van kinderboeken een vak apart maakte. Hij spoorde hen aan een eigen prentenboek te maken. Het resultaat werd "Er ligt een krokodil onder mijn bed! (1980)".

Hoewel ze de meeste boeken samen maken, kreeg Dieter Schubert voor het enige boek waar alleen zijn naam opstaat - Monkie (1986) - een Gouden Penseel. Op de vraag wat hun werk typeert zegt Ingrid Schubert: ""De subtiele grapjes, als ik dat mag zeggen. Soms moet je drie keer kijken tot je de details ziet die we met heel veel plezier in de tekening gestopt hebben. Maar ook onze nauwkeurigheid."

Ingrid en Dieter Schubert: makers van bekende prentenboeken als " Van Mug tot Olifant" en " Er ligt een krokodil onder mijn bed!"

Haal een beestenboel in huis

Al deze grappige dieren en capriolen leveren een glimlach op. Verrijk je dagelijkse leven met de unieke creaties uit het kinderboek van Ingrid en Dieter Schubert. Van bamboe servies tot koelkastmagneten. En van schriften tot notitieboekjes. Deze gekke dieren kun je elke dag op elk moment tegen komen! Daar word je toch vrolijk van?