Werkagenda

Steeds meer mensen herontdekken de charme en het praktische gemak van een papieren werkagenda. Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een werkagenda van Bekking & Blitz. Geïnspireerd op kunst, illustraties of natuurfotografie. Ontwikkeld in samenwerking met musea, illustratoren en non-profitorganisaties. Museumkwaliteit!

Bekijk onze werkagenda's en bestel online
Bekijk werkagenda's

Een werkagenda met mooie kunst

Kunst inspireert, ook op het werk. In onze webshop vindt u daarom fraai uitgevoerde weekagenda’s met het werk van Van Gogh en Magritte. Mooi zijn ook de Rijksmuseum mini-agenda, de Boijmans van Beuningen weekagenda en de Fotomuseum weekagenda. U haalt echt iets bijzonder in huis.

Een werkagenda met natuurfoto’s

Speciaal voor natuurliefhebbers ontwikkelden we bijzondere agenda’s met naar keuze foto’s van vogels, de Wadden, tuinen of dieren uit eigen land. Dit doen we samen met organisaties als Vogelbescherming Nederland, Natuurpunt Vlaanderen en Werelderfgoed Waddenzee. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan deze organisaties.

Zakelijke werkagenda’s

Wilt u graag een door en door praktische werkagenda? Kies uit diverse modellen. zoals de Combi Agenda Groot Week, de Combi Agenda A5 Dag of de Compact Pocket Agenda Week. Deze agenda’s hebben alle een harde rode kaft en een handige indeling, zónder afbeeldingen. We hebben zowel ingebonden werkagenda’s als volledig omklapbare agenda’s met ringband.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een werkagenda van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwerpen elk product dat we verkopen in onze eigen Studio Blitz, met respect voor de kunstwerken en de foto’s. Ook het drukwerk en het papier zijn van hoge kwaliteit, zodat u er naar hartenlust aantekeningen in maakt.

Kies uw werkagenda en bestel

Kies ook voor een werkagenda van Bekking & Blitz. Deze zijn praktisch én mooi. En altijd van mooie drukwerk- en papierkwaliteit.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)
Bestel uw werkagenda 2019