Wenskaarten bestellen

Wenskaarten bestellen

Als u graag met familie en vrienden meeleeft, is het handig om altijd een voorraadje wenskaarten in huis te hebben. Een bericht over ziekte, zorg, een nieuwe baan of een nieuw huis kan tenslotte op elk willekeurig moment tot u komen.

Wilt u nooit misgrijpen en heeft u graag kaarten voor iedere gelegenheid in huis? Kies dan voor gemak en bestel uw kaarten online bij Bekking & Blitz!

Studio Blitz ontwerpt

Studio Blitz ontwerpt in samenwerking met musea, illustrators en non-profitorganisaties de mooiste kaarten. Dankzij deze samenwerking beschikken de ontwerpers over een grote hoeveelheid exclusief beeldmateriaal. Als u kaarten in verschillende thema’s bestelt, heeft u voortaan altijd iets passends in huis!

Kaartenmapje

Iedere set kaarten wordt geleverd in een bijpassend kaartenmapje. Een set bestaat uit tien dubbele kaarten met bijpassende enveloppen in rechthoekig of vierkant formaat. In de set vindt u twee keer vijf verschillende afbeeldingen van het thema dat u hebt gekozen.

De wenskaarten zijn onbedrukt, zodat u bij iedere gelegenheid zelf een passende tekst kunt schrijven.

Beterschap, sterkte of felicitatie

Als u op zoek bent naar kaartjes om iemand een hart onder de riem te steken, kunnen we bijvoorbeeld ‘Tulpen’ van Janneke Brinkman aanraden. In de webshop vindt u nog veel meer kaarten in het thema ‘bloemen’. Maar ook de kaarten rondom de thema’s kunst, natuur en cultuur zijn geschikt om te verzenden in allerlei verschillende situaties.

Verjaardagskaart voor kinderen

Tegenwoordig is een kaart op de deurmat niet vanzelfsprekend. Des te leuker is het daarom voor uw kind, kleinkind, nichtje of neefje, om een echte verjaardagskaart te ontvangen.

Jonge kinderen zullen zeker genieten van de kaartjes met Nijntje of de kaartjes met illustraties van Fiep Westendorp. Deze kaartjes zijn ook geschikt om een kinderfeestje mee aan te kondigen, omdat u alle ruimte heeft om de details van het feestje zelf in te vullen.

Iets oudere kinderen en volwassenen worden vaak erg blij van mooie afbeeldingen van dieren. Ook daarin hebben we een breed aanbod: Franciens Katten, of Wild Animals van Michelle Dujardin.

Wenskaarten bestellen

In onze webshop vindt u het complete aanbod kaartjes. Grijp nooit meer mis en bestel vandaag nog!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).
89 resultaten