Weekkalender met afbeeldingen van kunstwerken

Bent u op zoek naar een weekkalender voor het nieuwe jaar? Dan heeft u waarschijnlijk eisen met betrekking tot de inhoud, maar heeft u ook al nagedacht over de uitstraling van de kalender?

De weekplanners van Bekking & Blitz zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar ook mooi om te zien. We maken de ontwerpen in samenwerking met musea, non-profitorganisaties en illustratoren en hebben daardoor een breed aanbod in verschillende stijlen.

Weekkalenders vol kunst

We werken samen met bekende musea in binnen en buitenland, zoals het Rijksmuseum in Amsterdam, het Gemeentemuseum in Den Haag, en Het Mauritshuis, maar bijvoorbeeld ook de musea van het Museuminsel in Berlijn. Hierdoor kunnen we de mooiste kunstwerken in de weekkalenders opnemen.

Daarnaast hebben we exclusieve licenties van bekende illustratoren, zoals Toon Hermans en Peter van Straaten.

Bent u een kunstliefhebber? Met een weekkalender vol kunst wordt u iedere week verrast met een nieuw kunstwerk. Uiteraard is iedere afbeelding voorzien van een korte toelichting op het kunstwerk.

Lees vooral verder als u meer wilt weten over deze kunstige planners!

Weeknummers, schrijfruimte en spiraal

Het is fijn als een kalender mooi is, tenslotte hangt hij in het zicht. Maar het is minstens even belangrijk dat de kalender praktisch is en past bij uw wensen.

  • Onze weekkalenders zijn daarom voorzien van weeknummers. Zo kunt u gemakkelijk naar de juiste week bladeren.
  • Wilt u veel schrijfruimte? Of mag het wat minder zijn en wilt u dat het kunstwerk centraal staat? Kies wat het beste bij u past. We hebben verschillende varianten.
  • Onze weekkalenders hebben een spiraal om het omslaan te vergemakkelijken.

Familieplanner van Fiep Westendorp

In een druk gezin met opgroeiende kinderen, moet er van alles georganiseerd worden. Een gewone weekkalender is dan niet meer voldoende.

Daarom hebben we ook een aantal familieplanners in ons aanbod, met tekeningen van onder andere Fiep Westendorp. Haar vrolijke prenten spreken jong en oud aan, zodat deze planner echt van het hele gezin is.

Studio Blitz ontwerpt

Een weekkalender van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Met respect voor de maker geven onze ontwerpers ieder product een eigen uitstraling. Daarbij vormt de kunst altijd het uitgangspunt.

Kies en koop uw weekkalender

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).