Weekagenda 2025

Een weekagenda 2025 is handig en staat mooi op de tafel. Wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een weekagenda van Bekking & Blitz. Deze zijn geïnspireerd op kunst, illustraties of natuur. We ontwerpen elke agenda zorgvuldig, in samenwerking met musea, illustratoren en (natuur)organisaties. Letterlijk van museumkwaliteit dus!

De weekagenda's voor 2025 zijn nog in productie. Voor het actuele aanbod aan weekagenda's: klik hier

Wat is een weekagenda?

Een weekagenda is een handzame agenda met het weekoverzicht. In de meeste van onze agenda’s staat het weekoverzicht op 1 pagina. Op de linker pagina ziet u dan een mooie afbeelding, vaak met korte toelichting. In sommige van onze agenda’s is het weekoverzicht verspreid over 2 pagina’s, met op elke pagina kleinere afbeeldingen. De agenda heeft weeknummers. Handig als u bijvoorbeeld uw vakantie wilt plannen. En natuurlijk is er ruimte om notities te maken.

Spiraalgebonden, in diverse formaten

Veel van de geïllustreeede weekagenda's van Bekking & Blitz zijn spiraalgebonden, zodat de pagina’s helemaal plat kunnen liggen. Dit vergemakkelijkt het schrijven. Ook zijn er weekagenda's die gebonden zijn.  We hebben agenda’s in diverse handzame formaten. Het papier is van hoge kwaliteit, waardoor deze niet doordrukt en geschikt is voor intensief gebruik. Op de cover staat een mooi, aansprekend beeld. Een agenda van Bekking & Bliltz is daarmee een sieraad is in uw interieur.

Weekagenda 2025: kies uw thema

Bent u een kunstliefhebber? Bekijk dan eens de weekagenda’s met prachtig werk van Magritte en Van Gogh. Ook de Filosofie Weekagenda heeft interessante kunst. Heel stijlvol is de art deco & Jugendstil weekagenda. Ook de Boijmans van Beuningen weekagenda is interessant. Voor muziekliefhebbers is er de Klassieke Muziek weekagenda 2025.

Houdt u van leuke illustraties? Dan wijzen we u graag op de Fiep Westendorp familie weekagenda 2025 en de Toon Hermans weekagenda 2025.

Als natuurliefhebber kunt u kiezen uit de weekagenda’s die we ontwikkelden samen met Natuurmonumenten, de Vogelbescherming, Werelderfgoed Waddenzee, Natuurpunt Vlaanderen.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een weekagenda van Studio Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke agenda ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Dit doen we in nauwe samenwerking met musea, illustratoren of hun nabestaanden en natuurorganisaties. Onze ontwerpers geven elke weekagenda een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk, de illustratie of de foto.

Kies uw weekagenda voor 2025 en bestel!

Kies ook voor een weekagenda van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een agenda in huis die praktisch is én een sieraad in huis.

Bestel uw weekagenda 2025