Hoe klinken de dames van Judith Stam?

Judith's werk

De blijhartige schilder Judith houdt van geborgenheid, die al is te herkennen in de kleurnuances van de kleding van haar ‘’mensen’’. Ook daarmee eenheid duidend, als opgang naar een verbonden mensheid. 

Benieuwd naar de klanken van de dames rond de piano? 

Alledaagse vrolijkheid

Judith’s werk is heel bekend vanwege haar oog voor de wereld en andermans omgeving. Juist de eenvoudige dagelijkse dingen worden fleurig en kleurig verwerkt. Het opzien tegen de afwas, samen gezellig zingen rond de piano of met z’n allen tafelen.

Judith Stam: het werk is plezant voor het oog en licht voor de geest. Het is in contrast met deze tijden van groeiende disharmonie.

Omvang werken van Judith Stam

Judith heeft natuurlijk meer bijzondere werken gecreëerd, zoals ‘’Uit volle borst’’, ‘’Sing Along’’, ‘’Een lintje voor de vaat’’, ‘’Onderonsje’’, ‘’Ode aan Gijs’’, ‘’Kers op de taart’’,  "Uit volle Borst" en "Eenzame hoogte".

Judith Stam illustreert al meer dan 10 jaar mooie, kleurrijke producten. Wil je wat ideeën? 

Zend een kaartje als aardig gebaar naar iemand die je waardeert - gezellig winkelen met een canvas shopper met vrolijk gekleurde afbeelding – een grappige brillenkoker of fijn make-upspiegeltje voor in je tas – een verjaardagskalender – een schrijfblokje en nog veel meer…