Wat zijn alternatieven voor een maandagenda?

Wat zijn alternatieven voor een maandagenda?

U wilt graag in één oogopslag de planning per maand kunnen zien, maar u gebruikt liever geen maandagenda? Bekking & Blitz heeft twee goede, en leukere (!), alternatieven, namelijk een maand- of een familieplanner.

Lees vooral verder als u wilt weten of één van deze alternatieven iets voor u is.

De maand- of familieplanner als sieraad aan de muur

Dankzij de samenwerking met bekende musea in binnen- en buitenland én de samenwerking met diverse natuurbeschermingsinstanties, beschikken onze ontwerpers over de mooiste kunstwerken en foto’s. Een maandkalender of familieplanner van Bekking & Blitz is daardoor een sieraad aan de muur!

In de maandplanner vindt u:

  • een maandoverzicht per pagina
  • afbeeldingen die passen bij het thema van de kalender
  • ruimte voor de planning van vijf personen (dit geldt voor de familieplanners)

Kunst of natuur liefhebber?

Houdt u van kunst? Dan is de Van Gogh maandkalender misschien iets voor u. Geniet twaalf keer per jaar van een nieuwe afbeelding. Of wat te denken van de Art Highlights kalender met daarin hoogtepunten uit de kunstcollectie van Berlijnse musea?

Ook voor natuurliefhebbers hebben we keuze uit meerdere thema’s. De Waddenzee maandkalender geeft maandelijks een nieuw inkijkje in dit prachtige natuurgebied. Ook de verschillende kalenders die we voor de Vogelbescherming maakten, zullen u zeker verrassen.

Oer-Hollandse plaatjes

Oer-Hollandse plaatjes staan centraal in de Holland-serie. Met de Holland maandkalender gaat u in twaalf maanden het hele land door. Andere thema’s zijn die van het koningshuis en Hollandse molens.

Houdt u het liever dichterbij huis? Maak dan uw keuze uit één van de volgende kalenders:

Tip: Geef eens een maandkalender uit de Holland-serie cadeau!

Familieplanner met vrolijke illustraties

Tot slot noemen we de familieplanner als alternatief voor een maandagenda. De familieplanner is zo ingericht dat meerdere personen (maximaal vijf) hierin hun afspraken kwijt kunnen. In een druk gezin met allerlei verschillende afspraken, ziet u zo in één oogopslag waar iedereen op welk moment is.

Dankzij de vrolijke illustraties van bijvoorbeeld Fiep Westendorp of Judith Stam, is het voor ieder gezinslid een feestje om deze planner te gebruiken.

Kies en bestel

In onze webshop vindt u het complete aanbod voor het nieuwe jaar. Welke maandplanner past bij u?

Kies en bestel vandaag nog!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).