Vogelbescherming Agenda

Vogelliefhebbers opgelet! Bekking & Blitz heeft, in samenwerking met de Vogelbescherming, ook dit jaar weer een unieke agenda ontworpen. Nederland kent honderden vogelsoorten en in de agenda treft u foto’s aan van bekende en minder bekende soorten. De prachtige afbeeldingen zijn voorzien van informatieve weetjes over de vogelsoort.

De Vogelbescherming
is een onafhankelijke, bekende natuurbeschermingsorganisatie met als voornaamste doel: de bescherming van alle wilde vogels en hun leefgebieden in Nederland én wereldwijd. Met uw aanschaf van de agenda, steunt u het werk van de Vogelbescherming.

Twee uitvoeringen

De agenda van de Vogelbescherming is uitgevoerd in twee verschillende formaten. De standaard agenda is in A5 formaat. Daarnaast is er ook een mini-uitvoering op A6 formaat.

Standaard formaat
Het weekoverzicht in deze agenda staat op één pagina. Naast ieder weekoverzicht staat een foto met informatie over de vogels. De agenda is in een gesloten spiraal gebonden (zie foto’s). Verder vindt u een leeslint, een beknopt jaaroverzicht en ruimte voor notities.

Mini formaat
Deze kleine agenda is zeer geschikt om in uw binnenzak of in een kleine tas mee te nemen. Het weekoverzicht staat op één pagina. Naast ieder weekoverzicht staat een foto met informatie over de vogels. De agenda is voorzien van een harde kaft, een leeslint en een beknopt jaaroverzicht. Ook is er ruimte voor notities.

Meer producten voor vogelliefhebbers

Deze twee agenda’s zijn niet de enige producten die we samen met de Vogelbescherming hebben ontworpen. In de webshop vindt u onder andere ook kalenders, raamstickers, notitieboekjes en verschillende gebruiksvoorwerpen. 


Neem vooral een kijkje hieronder als u nieuwsgierig bent geworden!