Verjaardagskalender kopen

Met een verjaardagskalender vergeet u nooit meer een verjaardag. Wilt u wel iets bijzonders aan de muur? Kies dan voor een verjaardagskalender van Bekking & Blitz. We ontwikkelen deze in samenwerking met bekende musea, illustratoren en non-profitorganisaties.

Bekijk onze verjaardagskalenders en bestel online
Bekijk verjaardagskalenders

Verjaardagskalenders geïnspireerd op kunst

Bent u een kunstliefhebber? Dat treft! Bekking & Blitz is namelijk dé kunstuitgever bij uitstek. We werken nauw samen met musea in binnen- en buitenland. Van Kröller Muller Museum tot Rijksmuseum. En van Teylers Museum tot Museum de Fundatie. In onze webshop vindt u daarom verjaardagkalenders met het werk van Jan Voerman, Rembrandt, Van Gogh, Vermeer, Monet, Klimt en Escher. Of kies voor een hedendaagse schilder als Judith Stam of Ton Schulten.

Verjaardagkalenders met illustraties

Houdt u van mooie illustraties? Volop keuze in onze webshop. We hebben verjaardagkalenders met illustraties van onder andere Miriam Brouwers, Robert Jacob Gordon, Michelle Dujardin, Dick Bruna (Nijntje), Fiep Westendorp en Sieb Posthuma (Aadje Piraatje). Mooi, vrolijk of juist vertederend.

Kalenders met Hollandse taferelen

Liefhebbers van Hollandse taferelen vinden ook beslist een geschikte verjaardagskalender. Denk aan de kalender met foto’s van molens. We hebben ook kalenders van Schiermonnikoog en Fryslân. Traditiegetrouw is de Holland-kalender populair, net als de Jacob Olie-kalender.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een verjaardagskalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwerpen elk product dat we verkopen in onze eigen Studio Blitz, met respect voor de kunstwerken en illustraties. Ook het drukwerk en het papier zijn van hoge kwaliteit. Al onze verjaardagskalenders hebben een ophangoog.

Kies uw verjaardagskalender en bestel

Kies ook voor een verjaardagskalender van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst of illustraties. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)
    Bestel uw verjaardagskalender