Stadskunst

Nederland is veel prachtige steden rijk. Steden met een rijke historie, veel museau en prachtige monumenten. Maar ook de mensen en het leven in de stad maakt elke plek uniek.

Deze plaatsen zijn een inspiratie voor veel kunstenaars en fotografen. De historie en schoonheid vereeuwigd. Van onze standplaats Amersfoort tot de plek waar het ooit begonnen is, Amsterdam. Maar ook de geboorteplaatst van oprichter Hein Bekking, Rotterdam, mag natuurlijk niet ontbreken. 

Ontdek alle steden in onze collectie.

Kaartenmapjes

De mooiste kaarten met beelden vol historie en leven. Wij hebben ze! Kijk bijvoorbeeld eens bij de mapjes met kaarten van Studio Joost Gijzel, deze kaarten worden ook nog eens vergezeld met gedichten van de Stadsdichter. Ontzettend leuk om zo'n kaart te sturen natuurlijk!

Kalenders

Liever de stad waar je van houdt in je eigen huis houden? Wat dacht je van een mooie kalender! Elke dag een stukje stad in huis. Dat is pas sfeer!

Nog veel meer stadskunst!

Maar met kaartenmapjes en kalenders houdt het zeker niet op. We hebben allerlei items handig voor kantoor of thuis met hart voor jouw stad! Bekijk de hele collectie hieronder.

43 resultaten