Peter van Straaten kalenders

Peter van Straaten kalenders

Peter van Straaten tekende ruim vijftig jaar lang en liet een groot oeuvre achter dat nog iedere dag tot de verbeelding spreekt. Zijn werk is veelgeprezen en tijdloos. Bovendien weet hij meerdere generaties aan te spreken. Een goede reden voor Bekking & Blitz om (o.a.) kalenders te ontwerpen waarin de tekeningen van Peter van Straaten centraal staan.

De Peter van Straaten weekkalender

Scherp, humorvol en karakteristiek. Dat zijn misschien wel de drie beste woorden om het werk van Peter van Straaten te beschrijven. Wie herkent niet de geheel eigen stijl die zijn tekeningen kenmerkt? Uit het leven gegrepen momenten, worden met enkele zwarte lijnen op een witte achtergrond geschetst en zorgen keer op keer voor een glimlach bij de kijker.

De weekkalender is uitgevoerd in zwart-wit met op iedere pagina een rood accent. De kalender is voorzien van een spiraalband en ophangoog. In de weekkalender treft u:

  • alle dagen van de week met daarbij schrijfruimte
  • het weeknummer
  • iedere week een nieuwe ‘Van Straaten’

Gebruikt u liever een agenda dan een kalender? Ook daar is aan gedacht met de Peter van Straaten weekagenda. Een spiraalgebonden agenda met het weekoverzicht op één pagina. Ook vindt u een beknopt jaaroverzicht en ruimte voor notities. Wat illustraties betreft, is de agenda vergelijkbaar met de weekkalender.

De Peter van Straaten verjaardagskalender

‘Het is mij allemaal te smaakvol.’ Met die uitspraak op de voorkant is de toon gezet. Bent u op zoek naar een tijdloze verjaardagskalender die iedere keer opnieuw een glimlach teweegbrengt? Dan is deze Peter van Straaten kalender echt iets voor u. De twaalf tekeningen zijn eigenzinnig en scherp: echte Van Straatens!

Verjaardagskalender: Peter van Straaten
Verjaardagskalender: Peter van Straaten
Verjaardagskalender: Peter van Straaten

Studio Blitz ontwerpt

Ieder ontwerp van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Met respect voor de maker geven onze ontwerpers ieder product een eigen uitstraling. Daarbij vormt de kunst altijd het uitgangspunt.

Kies en koop

Kiest u een Peter van Straaten kalender, dan zult u plannen met een glimlach! In onze webshop vindt u het complete aanbod Peter van Straaten producten. Kies en koop direct.

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).
1 resultaten