Origineel adressenboekje met elastieken band

Adresboek: Wall coverings from the Private Arts Office of William III, Paleis het Loo
Adresboek: Wall coverings from the Private Arts Office of William III, Paleis het Loo
Adresboek: Wall coverings from the Private Arts Office of William III, Paleis het Loo

De adressenboekjes van Bekking & Blitz zijn niet alleen praktisch in gebruik, maar ook origineel om te zien. Dankzij deze mooie uitstraling kan het boekje gewoon in het zicht blijven liggen.

Door de komst van mobiele telefoons en computers zijn we minder met pen en papier gaan schrijven. Maar vindt u ook dat het gevoel van schrijven met de hand uniek en onvervangbaar is? Koop dan een origineel adressenboekje in onze webshop. Zo heeft u adressen en telefoonnummers van vrienden en familie altijd bij de hand.

De adressenboekjes uit onze webshop hebben een praktische indeling met ruimte voor naam, adres en telefoonnummer. Het papier is stevig, waardoor het netjes blijft tijdens het gebruik. De tabs op alfabet helpen u om snel de juiste gegevens te vinden.

Originele adressenboekjes met kunst op de omslag

Een adressenboekje van Bekking & Blitz is daarnaast ook origineel. De ontwerpers van Bekking & Blitz laten zich inspireren door het werk van bekende of minder bekende kunstenaars. Een verrassend resultaat hiervan is bijvoorbeeld een omslag in de stijl van het behang dat Willem III in Paleis het Loo liet aanbrengen.

Ook noemen we graag de mooie uitvoering met tulpen, op basis van het werk van Jacob Marrel uit de Rijksmuseum collectie en het adresboekje met amandelbloesem van Vincent van Gogh op de kaft.

Neem vooral zelf een kijkje in de webshop en maak uw keuze uit het ruime aanbod!

Verschillende formaten en elastieken band

In onze webshop vindt u verschillende ontwerpen, zodat u iets kunt kiezen wat goed bij u past. De meeste adresboekjes zijn in A5 formaat, maar in onze webshop vindt u ook enkele adresboekjes in A6 formaat en boekjes van 15 bij 9,5 centimeter. Vrijwel alle adresboekjes zijn voorzien van een elastieken band, zodat het boekje netjes dicht blijft tijdens vervoer in een tas. Ook aan een pen is gedacht: deze kunt u in het kleine elastieken lusje haken. 

Houdt u van een luxueuze uitstraling?  Overweeg dan een adresboekje met omslag van bedrukt textiel. U zult daar iedere keer dat u het adresboekje nodig hebt, van kunnen genieten.

Adressenboek kopen

In onze webshop vindt u het complete aanbod. Kijk, kies en bestel direct!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).