Omlegagenda 2025

De omlegagenda 2025: praktisch én mooi

Hebt u ook zo’n hekel aan schrijven in een agenda die steeds dichtklapt? Of baalt u ervan als de agenda ligt opengeslagen, maar de bladzijden vanzelf omslaan? Dan is een omlegagenda 2025 vast iets voor u.

Spiraalgebonden omlegagenda

Door de bindwijze met behulp van een spiraal is het mogelijk om de omlegagenda 2025, u raadt het al, geheel om te slaan. Hierdoor heeft u nooit meer last van een agenda die dichtklapt of van pagina’s die vanzelf omslaan.

Natuurlijk wilt u een agenda die praktisch is in het gebruik. Maar vindt u het ook belangrijk dat uw agenda mooi is om te zien? Lees dan nog even verder!

Dankzij de samenwerking met illustratoren, stichtingen en musea in binnen- en buitenland, beschikken we over een grote hoeveelheid afbeeldingen. De ontwerpers van Bekking & Blitz hebben hier met veel plezier gebruik van gemaakt om verschillende weekagenda’s te ontwerpen. Kunst, cultuur en natuur zijn thema’s die u terugvindt.

Weeknummers, schrijfruimte, een mooi design

Het is belangrijk dat uw weekagenda 2025 praktisch in gebruik is. U werkt er tenslotte dagelijks mee. Daarom hebben we, behalve over het mooie design, ook goed nagedacht over de inhoud.

We hebben verschillende uitvoeringen van het binnenwerk. Denk bijvoorbeeld aan:

  • een weekoverzicht op één pagina
  • een weekoverzicht verdeeld over twee pagina’s
  • naast ieder weekoverzicht een pagina voor notities
  • naast het weekoverzicht een kunstwerk
  • weeknummers

Natuurmonumenten omlegagenda

Wilt u met de aankoop van uw omlegagenda ook nog iets goeds doen? Misschien is dan de agenda van Natuurmonumenten iets voor u. Met de aankoop steunt u deze stichting én uiteraard heeft u het hele jaar plezier van de prachtige afbeeldingen die in de agenda zijn opgenomen.

Omlegagenda 2025 kopen

In de tweede helft van het jaar begint langzaam het vooruitkijken naar een nieuw jaar. Sommige afspraken worden al na de jaarwisseling ingepland en op een gegeven moment merkt u: het is tijd om een nieuwe agenda aan te schaffen.

In onze webshop vindt u alle omlegagenda’s voor het nieuwe jaar. Welke past bij u?

Kies en bestel vandaag nog!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 30,-
  • Voor 14:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).