Notitieboek harde kaft

Een notitieboek met harde kaft beschermt uw aantekeningen tegen invloeden van buitenaf. Beter kunt u uw notities dus niet bewaren. In de webshop van Bekking & Blitz vindt u notitieboeken met een bijzondere omslag, geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken. We ontwikkelden onze notitieboeken in nauwe samenwerking met musea. Museumkwaliteit dus!

Bekijk ons assortiment en bestel online
Bekijk ons assortiment

Notitieboeken met kunst op de omslag

Kunst inspireert. En dat geldt dus ook voor de notitieboeken met harde kaft van Bekking & Blitz. Kies bijvoorbeeld voor een notieboek met werk van Gustav Klimt (de Kus), Carel Willink (Kameel in het park van Versailles), Claude Monet (Waterlelies) of Constant (Twee Vogels). Populair zijn ook Het Meisje met de Parel (Vermeer) en Grachtenpandjes (Caspar Philips Jacobszoon). En onze nieuwste aanwinst: notitieboekjes met werk van de meester van moderne stillevens, Ronald Reisinger.

Notitieboeken van de Berlijnse musea

In samenwerking met de Staatliche Museum zu Berlin ontwikkelden we een collectie zeer fraaie notitieboeken. Met werk van onder anderen Antonio del Pollaiuolio, een foto van de buste van koningin Nefertiti of een uitsnede van een Chinese vaas. Karaktervol is ook het notitieboek met een reproductie van het paneel van de Aleppo Room van het Museum für Islamatische Kunst. Of kies voor het notitieboek met een detail van de troonzaal van Babylon (Pergamonmuseum). U koopt deze notitieboeken in de Berlijnse musea, en dus ook op onze webshop.

Kies uit A6- of A5-formaat

Wilt u graag een notitieboekje voor onderweg? Kies dan voor het A6-formaat: 10,5 x 14,8 cm. Wilt u meer schrijfruimte? Kies dan het A5-formaat: 14,8 x 21 cm. Op de linkerkant vindt u blanco pagina’s, op de rechterzijde gelinieerde pagina’s. De elastieken band én de harde kaft zorgen dat u het boek netjes opbergt, zonder dat de papiervelletjes verkreukelen. De boekjes hebben 144 pagina’s en wegen 340 gram.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een notitieboek met harde kaft van Bekking & Blitz staan voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elk notitieboek ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw notitieboek met harde kaft en bestel online

Kies ook voor een notitieboek van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst of illustraties. U haalt ermee een notitieboek in huis dat praktisch is én een sieraad in huis.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw notitieboek
20 resultaten