Notitieboek A5

Zoekt u een notitieboek A5? En wilt u echt iets bijzonders? Kies dan voor een notitieboek A5 van Bekking & Blitz, geïnspireerd op kunst of illustraties. We ontwerpen elk notitieboek A5 zorgvuldig, in samenwerking met musea, illustratoren en (natuur)organisaties. Letterlijk van museumkwaliteit dus!

Bekijk notitieboeken van A5 formaat en bestel online
Bekijk notitieboeken van A5 formaatNotitieboek A5 om overal mee naartoe te nemen


Een notitieboek komt overal van pas. Je kunt daarin aantekeningen maken tijdens vergaderingen, je vakantiebelevenissen opschrijven of een creatieve brainwave vastleggen. Een notitieboek A5 heeft het formaat van een dubbelgevouwen A4-tje. Je neemt dit notitieboek dus makkelijk mee.

Kunst: van Vermeer tot Schulten


Houdt u van kunst? Volop keuze bij Bekking & Blitz, dé kunstuitgever van Nederland en België. In onze webshop vindt u A5-notitieboeken met werk van onder anderen Hendrik Werkman, Gustav Klimt, Vermeer, Carel Willink, Claude Monet en Antonio del Pollaiuolo. Ook mooi: een notitieboek A5 met werk van de hedendaagse kunstenaars Judith Stam of Ton Schulten.

Illustraties: van Fiep Westendorp tot Ingrid & Dieter Schubert


Wilt u een notitieboekje dat een lach op uw gezicht tovert? Kies dan voor een blokje met werk van een bekende illustrator. Zoals Fiep Westendorp, Marten Toonder, Anita Jeram of Ingrid & Dieter Schubert. Prachtige illustraties om vrolijk van te worden.

In diverse uitvoeringen

We hebben notitieboeken A5 met een harde, een zachte en een stoffen kaft. Ze hebben allemaal een elastieken band, zodat u het boekje goed kunt sluiten en netjes kunt bewaren. Alle notitieboekjes hebben veel schrijfruimte om uw ideeën een plek te geven.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een notitieboek van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwerpen elk product dat we verkopen in onze eigen Studio Blitz, met respect voor de kunstwerken en de illustraties. Ook ons drukwerk en het papier zijn van hoge kwaliteit, zodat u er naar hartenlust uw aantekeningen in kunt maken.

Kies uw notitieboek A5 en bestel

Kies ook voor een notitieboek A5 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties, natuur of stedenschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw notitieboek A5
1 resultaten