Nederlandse kalender

Het afwisselende landschap, de mooie luchten, de boeiende historische binnensteden waar het ruikt naar geschiedenis. Nederland is prachtig. Zoekt u een typisch Nederlandse kalender? In de webshop van Bekking & Blitz vindt u beslist de kalender van uw smaak. Altijd van mooie kwaliteit.

Bekijk ons assortiment Nederlandse kalenders en bestel
Bekijk de Nederlandse kalenders

Maandkalenders met foto’s van natuur of steden

Onze Holland Maandkalender is al jaren populair. Met 12 verschillende foto’s en weeknummers. In dezelfde lijn hebben we een maandkalender met molens, een maandkalender van de provincie Fryslân en maandkalenders van de steden Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam en Utrecht. En speciaal voor de vele liefhebbers van de eilanden: de Waddenzee maandkalender

Het Huis Oranje-Nassau maandkalender

Oranjefans halen natuurlijk de Het Huis Oranje-Nassau maandkalender in huis. Met prachtige foto’s van Koning Willem-Alexander, Prinses Máxima en hun kinderen.

Of neem een échte Nederlandse verjaardagskalender

Ook handig: een verjaardagskalender. U houdt daarin makkelijk de verjaardagen, jubilea en sterfdata bij. U vergeet nooit meer een gebeurtenis. In onze webshop vindt u verjaardagskalenders van molens, Schiermonnikoog, Fryslân en Holland. Een verjaardagskalender gaat vele jaren mee.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een Nederlandse kalender van Bekking& Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke kalender ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Dit doen we in nauwe samenwerking met non-profitorganisaties, musea en kunstenaars. Onze ontwerpers geven elke kalender een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk, de illustratie of de foto.

Kies uw Nederlandse kalender en bestel

Kies ook voor een Nederlandse kalender van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van landschappen of stedenschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een sieraad in huis.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw Nederlandse kalender
3 resultaten