Natuurkalender

Bent u een echte natuurliefhebber? En geniet u graag van mooie foto’s van flora en fauna? In onze webshop vindt u de mooiste natuurkalenders. Hiervoor werken we samen met bekende natuurorganisaties. U vindt dus beslist een mooie natuurkalender in onze webshop.

Bekijk onze natuurkalenders en bestel online
Bekijk natuurkalenders

Ontwikkeld samen met natuurorganisaties


De natuur is prachtig. En met een natuurkalender haalt u een stukje natuur in huis. We ontwikkelen de kalenders in samenwerking met onder meer Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten, Dierenbescherming Nederland, Natuurpunt Vlaanderen en Werelderfgoed Waddenzee. Welke kalender u ook koopt, de foto’s zijn prachtig. Want de beste natuurfotografen gaan ervoor op pad.

Natuurkalenders: kies uit maandkalenders en jaarkalenders


Kies voor een weekkalender of een maandkalender:

Weekkalenders

Een weekkalender heeft een weekoverzicht op 1 pagina en 53 verschillende afbeeldingen. De kalender heeft weeknummers en biedt ruimte voor notities. Formaat: 17 x 25 cm. U hangt de kalender met een ophangoog aan de wand. In onze webshop vindt u de Tuinen-weekkalender van Marijke Heuff, de Werelderfgoed Waddenzee-weekkalender, de Beauty of Nature-weekkalender van Michelle Dujardin en de Natuurmonumenten-weekkalender.

Maandkalenders 

Een maandkalender heeft een maandoverzicht op 1 pagina en 12 verschillende afbeeldingen. De kalender heeft weeknummers. En natuurlijk is er ruimte voor notities. Verkrijgbaar in verschillende formaten. Met een ophangoog hangt u de kalender aan de wand. We hebben ook mini-maandkalenders van 17 x 17 cm. In onze webshop vindt u maandkalenders van Vlaams Landschap, Vogelbescherming Nederland en de Werelderfgoed Waddenzee.

Ook agenda’s

In onze webshop vindt u niet alleen natuurkalenders, maar ook natuuragenda’s. Bijvoorbeeld de weekagenda’s van Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, Natuurpunt Vlaanderen Nederland Natuurland. Het zijn spiraalgebonden agenda’s met 53 verschillende afbeeldingen.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een natuurkalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen deze namelijk in onze eigen Studio Blitz. We selecteren de foto’s en ontwerpen de kalender. We kiezen altijd voor hoogwaardig drukwerk, zodat de foto’s mooi uitkomen. En ook de papierkwaliteit is hoogwaardig.

Kies uw natuurkalender en bestel

Kies ook voor een natuurkalender van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties, natuur of stedenschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)
    Bestel uw natuurkalender