Natuuragenda 2025

Natuuragenda 2025: voor liefhebbers van natuur dichtbij

De natuur biedt het hele jaar door nieuwe verrassingen: een mooie zonsondergang, verkleurend blad in de herfst, winterse taferelen, vrolijke lentekleuren of bloeiende weelde in de zomer.

Als u geniet van deze taferelen, is één van onze natuuragenda’s misschien iets voor u. De ontwerpers van Bekking & Blitz hebben verschillende agenda’s samengesteld waarin de natuur centraal staat. Het leuke is dat u bij aanschaf van één van deze agenda’s ook de bijbehorende stichting steunt!

Kijk snel welke natuuragenda 2025 u het mooist vindt:

Natuurmonumenten agenda 2025

Samen met stichting Natuurmonumenten is ook voor dit jaar een agenda ontworpen met daarin een selectie van de mooiste natuurfoto’s uit Nederland.

In de agenda 2025 vindt u het weekoverzicht op één pagina, met daarnaast de paginavullende foto. Iedere week biedt een nieuwe verrassing om van te genieten. De agenda is voorzien van weeknummers en heeft een elastieken band.

Vogelbescherming agenda

In samenwerking met de Vogelbescherming hebben we een agenda ontworpen waarin iedere week een andere vogelsoort centraal staat. De prachtige afbeeldingen zijn voorzien van informatieve weetjes over de soort. Het weekoverzicht in deze agenda staat op één pagina. De agenda is in een gesloten spiraal gebonden (zie foto’s). Verder vindt u een leeslint, een beknopt jaaroverzicht en ruimte voor notities.

De Vogelbescherming biedt ook een agenda in miniformaat aan. Deze kleine agenda is zeer geschikt om in uw binnenzak of in een kleine tas mee te nemen. Het weekoverzicht staat op één pagina. Naast ieder weekoverzicht staat een foto met informatie over de vogels. De agenda is voorzien van een harde kaft, een leeslint en een beknopt jaaroverzicht. Ook is er ruimte voor notities.

Natuurpunt Vlaanderen weekagenda

Bij Natuurpunt staan natuureducatie, natuurbeheer en natuurstudie centraal. De stichting beheert zo’n vijfhonderd natuurgebieden in Vlaanderen, waarbij het grootste deel van de taken door vrijwilligers wordt uitgevoerd. Met de aanschaf van deze weekagenda, steunt u het werk van deze stichting.

In de agenda vindt u het weekoverzicht op één pagina. De pagina naast het weekoverzicht is gereserveerd voor de mooiste natuurfoto’s. De agenda is spiraalgebonden en bevat ruimte voor notities. Ook is een beknopt jaaroverzicht opgenomen.

Natuuragenda kopen

In onze webshop vindt u alle natuuragenda’s 2025 voor het nieuwe jaar. Welke past bij u?

Kies en bestel vandaag nog!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 30,-
  • Voor 14:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).