Maandkalender 2024 kopen?

Zoekt u een maandkalender 2024? En wilt u echt iets bijzonders? Met een maandkalender van Bekking & Blitz haalt u een kunstwerkje in huis. Hoewel deze kalenders voor 2024 nog niet te verkrijgen zijn, kunt u wel kijken bij ons acutele assortiment aan maandkalenders. Hier bestelt u de mooiste kunstkalenders!

We ontwikkelen onze maandkalenders in nauwe samenwerking met een musea, bekende illustratoren en (natuur)organisaties. Kwaliteit verzekerd dus. 

Kies uw maandkalender en bestel

Kies ook voor een maandkalender van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties, natuur of stedenschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

Bestel uw maandkalender 2024

Wat is een maandkalender?

Een maandkalender is een kalender met het maandoverzicht op 1 pagina. De kalender heeft in totaal 12 verschillende afbeeldingen. De kalender is voorzien van weeknummers. Er is ruimte voor notities. De maandkalenders hebben een formaat van 30 x 20 centimeter. Met een ophangoog hangt u de kalender aan de wand. We hebben ook mini-maandkalenders van 17 x 17 cm.

Maandkalenders met kunst

Bent u een echte kunstliefhebber? Dan zit u helemaal goed bij Bekking & Blitz, dé kunstuitgever van Nederland. In nauwe samenwerking met musea in binnen- en buitenland ontwikkelden we tal van fraaie maandkalenders 2024. Kies bijvoorbeeld voor een maandkalender met werk van Vermeer, Van Gogh, Vermeer, Magritte, Mondriaan of Toon Tieland.

Al vele jaren geven we de Rijksmuseum maandkalender 2024 uit. In de Art maandkalender vindt u de kunst van de Staatliche museen zu Berlin. Liefhebbers van kerkkunst halen hun hart op met de Iconen maandkalender.

Maandkalenders met vrolijke kunst

Houdt u van kleurrijke en vrolijke schilderen en illustraties? Ontdek dan beslist de maandkalenders met werk van Ada Breedveld of Judith Stam. Het werk van Ada Breedveld kenmerkt zich door gezette vrouwen die van het leven genieten, gemaakt in vrolijke en frisse kleuren. Judith Stam maakt schilderijen als een blijspel. Met warme kleuren, eenvoudig en altijd met een vrolijke noot.

Maandkalenders met natuur

Ook natuurliefhebbers slagen beslist in onze webshop. Kies uit maandkalenders met als thema’s: tuinen, Vlaams landschap, de Waddenzee of vogels. We ontwikkelden de maandkalenders 2024 in samenwerking met (natuur)organisaties als Vogelbescherming Nederland en Natuurpunt Vlaanderen.

Maandkalenders met Hollandse foto’s

Ook in onze webshop: maandkalenders 2024 met foto’s van Den Haag, Deventer, Leiden, Maastricht, Utrecht, Rotterdam of Friesland. Kies voor de Holland Maandkalender of voor de Molens maandkalender.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een maandkalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen elk product namelijk in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elke kalender een verrassende twist . Ons drukwerk en ons papier zijn van hoge kwaliteit.

Kies uw maandkalender voor 2024 en bestel!

Kies ook voor een kalender 2024 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt er een kalender mee in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

Bestel uw maandkalender 2024