Leuke kaarten

Zoekt u leuke kaarten om te versturen? Kijk dan eens in de webshop van Bekking & Blitz. Hier vindt u prachtige collecties van 10 kaartenmapjes mét envelop. Ze zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken én op tekeningen van bekende illustratoren. In samenwerking met non-profitorganisaties ontwikkelden we fraaie kaarten met foto’s van landschappen en dieren.

Bekijk onze collectie en bestel online
Bekijk onze collectie

Leuke kaarten met een glimlach

In onze collectie vindt u tal van vrolijke sets van 10 kaartenmapjes met envelop. Kaartenmapjes zijn dubbele kaarten met lekker veel schrijfruimte. U zo’n kaart makkelijk op de kast. En omdat u de kaart verstuurt in een envelop, krijgt de ontvanger echt een cadeautje om uit te pakken. Voor elk moment is hebben we een geschikte kaart: van verjaardag tot jubileum. Of zomaar, omdat het zo leuk is om een kaartje te versturen. Juist in deze digitale tijd wordt zo’n echte kaart extra gewaardeerd. 

Volop keuze in onze webshop. Ontdek bijvoorbeeld de kaartenmapjes met het vrolijke werk van Judith Stam, Miriam brouwers, Mies van Hout (dag poes), Alice Appleton, Miri Haddick, Ada Breedveld, Jans Pakhuys en Inez Art.

Leuke kaarten voor kunstliefhebbers

Voor liefhebbers van kunst, ontwikkelden we een collectie van kaartenmapjes met werk van Jheronimus Bosch, Robert Jacob Gordon, Gustav Klimt, Mondriaan, Escher en vele andere beroemde kunstenaars die wereldwijde bekendheid genieten.

Leuke kaarten voor kinderen

Minstens zo leuk zijn de kaartenmapjes die we ontwikkelden met kinderen (én hun ouders) in het achterhoofd. Kies uit de kaartenmapjes met werk van Jet Boeke (Dikkie Dik), Fiep Westendorp (bekend van onder meer Jip en Janneke), Sieb Posthuma, Marit Törnqvist, Marten Toonder (Olie B. Bommel), Max Velthuijs (Kikker), Martine van Nieuwenhuyzen en Ingrid & Dieter Schubert.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

De kaartenmapjes van Bekking & Blitz staan voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elk kaartenmapje ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw leuke kaarten en koop ‘m online

Kies ook voor de leuke kaarten van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. Leuk om te kopen, nóg leuker om te versturen!

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw kaartenmapjes
3 resultaten