Leuke brillenkoker

Heeft u een leuke bril die helemaal bij u past? Daar wil u vast niet dat deze beschadigt. Een brillenkoker is daarom een slimme aankoop. Bij Bekking & Blitz vindt u méér dan leuke brillenkokers die we met zorg ontwerpen, in samenwerking met musea, illustratoren en non-profitorganisaties. Zelfs het brillendoekje ontwerpen we erbij.

Kies uw leuke brillenkoker en koop ‘m online

Kies ook voor een leuke brillenkoker van Bekking & Blitz. Een sieraad in uw tas en op tafel.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bekijk kunstzinnige brillenkokers
Leuke brillenkokers haal je bij Bekking & Blitz: een breed assortiment aan de leukste brillenkokers, gebaseerd op illustraties en beroemde kunstwerken
Leuke brillenkokers haal je bij Bekking & Blitz: een breed assortiment aan de leukste brillenkokers, gebaseerd op illustraties en beroemde kunstwerken

Brillenkokers geïnspireerd op kunst

Bent u een kunstliefhebber? Of eigenlijk helemaal niet? In beide gevallen zult u verrast zijn over onze collectie brillenkokers, geïnspireerd op bekende en iets minder bekende kunstwerken. Ontdek de brillenkokers van Mondriaan en Vermeer (Meisje met de parel) Heel origineel is ook de brillenkoker van Jan Altink. 

Houdt u van hedendaagse kunst en illustraties? Ontdek dan beslist de brillenkokers van Ton Schulten, Jacob Marrel en Anita Walsmit Sachs.

Prachtig voor uw kind: de Nijntje-brillenkoker

Gaat het om een brillenkoker voor een kind? Dan hebben we natuurlijk die leuke brillenkoker van Nijntje. Ook de illustraties van Anita Jeram spreken tot de verbeelding, van jong én oud.

Geschikt voor alle gangbare brilmonturen

De brillenkokers van Bekking & Blitz zijn geschikt voor alle gangbare brilmonturen. Breedte 16 cm, hoogte 3,5 cm, diepte 6 cm. Het bijpassende brillendoekje is 18 x 15 cm.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een brillenkoker van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elk brillenkoker ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

25 resultaten