Lerarenagenda

Heb jij je lerarenagenda al voor het nieuwe scholjaar? Bekking & Blitz heeft samen met ervaren docenten de Athena lerarenagenda ontwikkeld. Deze bevat alles wat jij als leerkracht nodig hebt om het schooljaar tot een overzichtelijk succes te maken! 


Athena Lerarenagenda 2019 - 2020

In samenwerking met ervaren docenten maakten we een lerarenagenda. Deze agenda bevat de maanden augustus 2019 tot en met juli 2020. Dankzij de harde kaft kan de lerarenagenda dus tegen een stootje en koffievlekken! Door de ringband is de lerarenagenda volledig omklapbaar. Dat is lekker praktisch. Per week zijn er 2 pagina's uitgetrokken zodat je alle ruimte hebt voor eventuele notities. In de docentagenda is er ruimte voor notities en er zijn overzichtelijke cijfer/leerlinglijst. Ook lesroosters zijn verwerkt in de lerarenagenda. Al met al dus een zeer complete agenda die bij uitstek geschikt is voor leraren! 

Deel de lerarenagenda met je collega's! 

Zo'n super handige lerarenagenda is natuurlijk ook handig voor je collega's. Deel deze agenda gerust met je collega's Zo gaan jullie allemaal met een overzichtelijke agenda het nieuwe schooljaar in!  


Nog meer spullen nodig naast de lerarenagenda? 

Naast de lerarenagenda bestellen docenten vaak ook nog wat andere handige spullen. Denk bijvoorbeeld aan deze producten: 

Bereid jezelf goed voor op het nieuwe schooljaar en bestel alles wat je nodig hebt bij Bekking & Blitz!