Leerkrachtagenda

Heb jij je leerkrachtagenda al voor het nieuwe scholjaar? Bekking & Blitz heeft samen met ervaren docenten de Athena leerkrachtagenda ontwikkeld. Deze bevat alles wat jij als leerkracht nodig hebt om het schooljaar tot een overzichtelijk succes te maken! 

Bekijk de leerkrachtagenda
Bekijk de Athena leerkrachtagenda 2019


Athena Leerkrachtagenda 2019 - 2020

In samenwerking met ervaren docenten maakten we een leerkrachtagenda. Deze agenda bevat de maanden augustus 2019 tot en met juli 2020. Dankzij de harde kaft kan de leerkrachtagenda dus tegen een stootje en koffievlekken! Door de ringband is de leerkrachtagenda volledig omklapbaar. Dat is lekker praktisch. Per week zijn er 2 pagina's uitgetrokken zodat je alle ruimte hebt voor eventuele notities. In de docentagenda is er ruimte voor notities en er zijn overzichtelijke cijfer/leerlinglijst. Ook lesroosters zijn verwerkt in de leerkrachtagenda. Al met al dus een zeer complete agenda die bij uitstek geschikt is voor leraren! 

Deel de leerkrachtagenda met je collega's! 

Zo'n super handige leerkrachtagenda is natuurlijk ook handig voor je collega's. Deel deze agenda gerust met je collega's Zo gaan jullie allemaal met een overzichtelijke agenda het nieuwe schooljaar in!  


Nog meer spullen nodig naast de leerkrachtagenda? 

Naast de leerkrachtagenda bestellen docenten vaak ook nog wat andere handige spullen. Denk bijvoorbeeld aan deze producten: 

Bereid jezelf goed voor op het nieuwe schooljaar en bestel alles wat je nodig hebt bij Bekking & Blitz!