Kunstkalender 2025

Een kunstkalender 2025 staat goed aan iedere muur

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom heeft Bekking & Blitz een ruim aanbod van kunstkalenders voor het jaar 2025. Houdt u van moderne of klassieke kunst? Of geniet u meer van abstracte of juist realistische kunst? Neem een kijkje in onze webshop en kies de kunstkalender die u graag aan de muur ziet hangen.

Niet voor niets hangen veel mensen graag kunst aan de muur. Kunst, in al haar vormen en maten, is een taal op zichzelf. Kunst nodigt uit tot bewonderen, tot overpeinzen en tot praten. Mensen voelen zich aangesproken tot verschillende soorten kunstwerken en genieten daar op verschillende manieren van. Wat ziet u? Wat ziet een ander? Waar geniet u van? En waar geniet die ander van?

Bekking & Blitz werkt samen met (bekende) musea bij het ontwerpen van de kunstkalenders voor het jaar 2025. Daardoor hebben we de beschikking over honderden kunstwerken.

Een greep uit de collectie

Zo hebben we, in samenwerking met het gemeentemuseum in Den Haag, een kalender met kunstwerken van de Haagse school ontworpen. In de Van Gogh maandkalender vindt u bekende en minder bekende werken uit de collectie van het Van Gogh museum in Amsterdam. En in Huizen is de Toth Iconen galerie gevestigd waar Russische iconen vanaf de zestiende eeuw worden tentoongesteld. In samenwerking met deze galerie hebben wij een unieke kalender ontworpen waarin twaalf iconen een plekje kregen.

Kunstkalender ophangen

Alle kunstkalenders zijn voorzien van een ophangoog en hangt u dus eenvoudig op. Zo siert iedere maand een nieuwe afbeelding de muur!

Verder is de kunstkalender 2025 voorzien van:

  • de dagen van de week met daarbij schrijfruimte
  • het weeknummer
  • iedere maand een afbeelding rondom het thema van de kalender

Kies en koop uw kunstkalender 2025

Echte kunst van oude, en nieuwe meesters in huis is misschien wat veel gevraagd, maar met een kunstkalender hebt u altijd wat moois aan de muur hangen.

Wilt u iedere maand een stukje nieuwe kunst aan de muur? Bestel direct!

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 30,-
  • Voor 14:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).