Kunstkaarten kopen

De mooiste kunstkaarten vindt u op de website van Bekking & Blitz, van oudsher dé specialist in kunstcadeaus. In onze collectie vindt u mooie kaartenmapjes (mét enveloppen) die we ontwikkelden in samenwerking met musea in binnen- en buitenland. Museumkwaliteit dus!

Bekijk ons assortiment kunstkaarten en bestel online
Bekijk ons assortiment kunstkaarten

Klimt, Van Gogh, Mondriaan en méér

Kunstkaarten zijn prachtig om te kopen. Voor uzelf óf om te versturen naar iemand die zo’n kaart beslist kan waarderen. En het mooie van kunstkaarten is, dat er altijd wel iets moois is te vinden. In de webshop van Bekking & Blitz vindt u bijvoorbeeld de kaartenmapjes van bekende kunstenaars zoals Jheronimus Bosch, Van Gogh, Magritte, Piet Mondriaan en Gustav Klimt. 

Liever wat minder voor de hand liggend? Kies dan voor kaarten met werk van Max Liebermann, Jan Voerman, Hans Verfelt, Jan Toorop, Gosse Koopmans of Niek van der Plas. De werken van Judith Stam zorgen voor een vrolijke noot. En denk ook aan de kaarten met recepten, die we ontwikkelden in samenwerking met het Frans Hals Museum. Toon Tieland was een bekende schilder uit Amersfoort.

Ontwikkeld samen met musea

Bent u een regelmatige museumbezoeker? Dan heeft u vast al eens een product van Bekking & Blitz in handen gehad. Immers, we ontwikkelen al ons kunstdrukwerk en onze kunstcadeaus in samenwerking met musea in binnen- en buitenland. Van Singer Laren tot Rijksmuseum. En van Fries Museum tot Paleis het Loo. Ook ontwikkelden we veel producten in samenwerking met de Staatlichte Museen zu Berlin.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Kunstkaarten van Bekking & Blitz staan voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke kaart ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw kunstkaarten en koop ze online

Kies ook voor kunstkaarten Bekking & Blitz.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 30,-
  • Vandaag besteld voor 14:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

 

Bestel uw kunstkaarten
2 resultaten