Kunstagenda 2024

Zoekt u een kunstagenda 2024 die is geïnspireerd op kunst? Bekking & Blitz is dé uitgever van hoogwaardige kunstagenda’s. We ontwikkelen deze in nauwe samenwerking met bekende musea in binnen- en buitenland. Van Singer Laren tot Rijksmuseum. En van Museum de Fundatie tot het Pergamonmuseum in Berlijn. Met onze kunstagenda’s haalt u dus een kunstwerkje in huis.

De kunstagenda's voor 2024 zijn nog niet in productie. Het actuele aanbod aan kunstagenda's bekijken? Klik hier.

Kunstagenda’s 2024 met werk van Magritte of Van Gogh

In onze webshop vindt u diverse kunstagenda’s. Kies uit weekagenda’s of mini-agenda’s met werk van Van Gogh of Magritte. Of kies voor een agenda van het Rijksmuseum, die we natuurlijk ontwikkelden in nauwe samenwerking met het museum.

Onze mini-agenda’s 2024: handzaam en mooi

Wilt u graag een agenda die u makkelijk meeneemt? Dan is een mini-agenda heel handig. Deze heeft een handzaam formaat (11 x 15,5 cm) en is licht van gewicht (152 gram). De mini-agenda is gebonden en heeft een handig leeslint. Het weekoverzicht staat op één pagina. Op de andere pagina staat steeds een ander kunstwerk centraal: 53 in totaal. Uiteraard is er ruimte voor notities.

Onze weekagenda’s 2024: mooi in huis

Een weekagenda heeft een wat groter formaat (18 x 22,5 cm) en is zwaarder in gewicht (circa 650 gram). Een weekagenda is dus vooral geschikt voor thuisgebruik. De weekagenda is spiraalgebonden, zonder leeslint. Het weekoverzicht staat op één pagina. Op de andere pagina staat steeds een ander kunstwerk centraal: 53 in totaal. Er is ruimte voor notities.

Ontworpen in onze eigen Studio Blitz

Elk product ontwikkelen we in onze eigen Studio Blitz. Dat geldt dus ook voor onze kunstagenda’s. Onze ontwerpers werken nauw samen met het museum. Ze geven elk product een verrassende twist, met respect voor het kunstwerk. Het drukwerk benadert het origineel van het kunstwerk. Ook het papier is van hoge kwaliteit, waardoor deze niet doordrukt en geschikt is voor intensief gebruik. U vindt onze kunstagenda’s niet alleen in de museumwinkel, maar dus ook in onze webshop.

Kies uw weekagenda en bestel

Kies ook voor kunstagenda van Bekking & Blitz. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk is in huis.

Bestel uw kunstagenda 2024