Kerstkaarten 2024 kopen

Kerstkaarten en nieuwjaarskaarten voor 2024 - 2025 bestellen? Bij Bekking & Blitz kies je uit een breed en origineel assortiment waarmee je jouw vrienden, collega's, familie en kennissen weer op bijzondere wijze een hartige groet kan brengen. 

Deze hebben we nog niet in het assortiment, bekijk onze huidige fantastische collectie aan kerstkaarten!

Steun het goede doel door kerstkaarten 2024 te bestellen

Het is de ultieme kerstgedachte: mensen helpen op je eigen manier en een bijdrage leveren aan een goed doel. Bij Bekking & Blitz doen we niet anders. Zo hebben we in samenwerking met Amnesty International , Natuurmonumenten en de Vogelbescherming unieke kerstkaarten in het assortiment toegevoegd. Bestel jij kerstkaarten voor 2024? En staat het logo van Amnesty International, Natuurmonumenten of de Vogelbescherming op de kaart? Dan leveren wij een deel van de omzet aan deze goede doelen. Zo doen wij samen een mooie bijdrage aan het goede doel. 

Bestel op tijd jouw kerstkaarten voor 2024

Onze klanten beoordelen onze serivce met een 9,1. Bestel je jouw kerstkaarten voor 14:00 uur? Dan versturen wij dezelfde dag nog. Betaal eenvoudig met iDeal, Mr Cash of Creditcard. En bestel je voor meer dan € 30? Dan bezorgen we jouw kerstkaarten gratis bij je thuis. 

 

34 resultaten