Jaarkalender 2024

Wilt u graag een jaarkalender 2024 aan de wand? Maar wilt u wel iets bijzonders? In de webshop van Bekking & Blitz vindt u de jaarkalender die past bij uw smaak en in uw interieur. Zó mooi, dat onze kalenders niet alleen leuk zijn om te kopen, maar óók om cadeau te doen.

Bekijk onze collectie en bestel online
Bekijk onze collectie

Kies uit maandkalenders en weekkalenders

Er zijn twee soorten jaarkalenders voor 2024: een maandkalender én een weekkalender. Een maandkalender bestaat uit 1 pagina per maand met op elke pagina een andere afbeelding. U ziet dus in één oogopslag al uw afspraken en aandachtspunten van de hele maand. Een weekkalender heeft één pagina per week en telt in totaal 53 afbeeldingen. U heeft wat meer ruimte voor aantekeningen.

Jaarkalenders 2024 met kunst

Wilde u altijd al graag een Van Gogh aan de muur? Een kalender is een mooi begin. In onze webshop vindt u niet alleen jaarkalenders met werk van deze grootheden, maar ook van Magritte, Vermeer en Mondriaan. De hedendaagse schilder Judith Stam is bekend om haar vrolijke werken als een klucht. Mooi is ook de art maandkalender, met werk van de Staatliche Museen zu Berlin. We ontwikkelen al onze kalenders in samenwerking met musea in binnen- en buitenland óf met de kunstenaar zelf.

Natuurkalenders

De natuur heeft een positieve invloed op het welzijn van ons als mensen. Dat verklaart de onverminderd grote populariteit van natuurkalenders. In nauwe samenwerking met natuurorganisaties ontwikkelden we een aantal bijzondere jaarkalenders. Zoals de kalenders van Vogelbescherming Nederland, Dierenbescherming Nederland, Natuurpunt Vlaanderen en Werelderfgoed Waddenzee. Geniet van al het moois dat Nederland en België te bieden hebben.

Jaarkalenders met Holland als thema

Wie houdt er nu niet van Holland! Speciaal voor de liefhebber in ons assortiment: de Holland maandkalender, de Molen maandkalender en de Fryslân maandkalender. Of kies voor een kalender van een stad: Amsterdam, Den Haag, Leiden, Maastricht, Rotterdam of Utrecht. Houdt u van historische foto’s, dan kunt u uw hart ophalen aan ‘Amsterdam in de 20e eeuw’ en ‘Rotterdam in de 20e eeuw’.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een jaarkalender van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke kalender ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw jaarkalender en koop ‘m online

Kies ook voor een jaarkalender voor 2024 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, natuur of stedeschoon. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een sieraad in huis.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw jaarkalender