Handige maandplanner voor het hele gezin

Handige maandplanner voor het hele gezin

In een druk gezin met opgroeiende kinderen, moet er van alles georganiseerd worden. Een familieplanner is dan een uitkomst, want hoe weet u anders waar iedereen op welk moment is? De maandplanner is geschikt om voor vijf gezinsleden te plannen. Zo heeft u in één oogopslag een globaal overzicht van de hele maand.

De maandplanners zijn voorzien van een ophangoog en hangt u dus eenvoudig aan de muur. Ieder gezinslid kan zo gemakkelijk gebruik maken van de planner.

In de familieplanner treft u verder:

  • een maandoverzicht per pagina
  • afbeeldingen die passen bij het thema van de kalender
  • ruimte voor de planning van vijf personen

Familieplanners voor gezinnen met jonge kinderen

We hebben licenties van bekende illustratoren, zoals Dick Bruna en Fiep Westendorp. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen hebben we familieplanners ontworpen met illustraties van deze twee tekeniconen.

Welk kind kent Nijntje niet? En iedereen wordt toch vrolijk van Pluk van de Pettenflet? Met één van deze familieplanners wordt de planner echt van het hele gezin.

Familieplanner voor gezinnen met oudere kinderen

Hoe leuk ook, kinderen die opgroeien raken op enig moment uitgekeken op Nijntje en Pluk. Daarom hebben we voor gezinnen met wat oudere kinderen een familieplanner ontworpen waarin dieren centraal staan. ‘Animals around the World’ is het thema van deze planner. De kleurige tekeningen van Michelle Dujardin, spreken jong en oud aan.

Ook de familieplanner van Judith Stam doet het goed bij gezinnen met oudere kinderen. Haar tekeningen zijn uit het leven gegrepen en hebben een humoristische ondertoon.

Studio Blitz ontwerpt

Een maandplanner van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Met respect voor de maker geven onze ontwerpers ieder product een eigen uitstraling. Daarbij vormt de kunst altijd het uitgangspunt.

Kies en koop uw maandplanner

Houd voortaan het overzicht op de activiteiten van alle gezinsleden: kies en koop nu uw familieplanner! In de webshop vindt u het complete aanbod.

  • Gratis verzending via PostNL in Nederland vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).