Goede doelen en kerstkaarten: een mooie combinatie!

Goede doelen en kerstkaarten zijn een mooie combinatie. Rondom Kerst staat alles in het teken van familie en vrienden, dichtbij en ver weg. Daarom is december dé tijd van het jaar om kaarten te versturen. Met een kerstkaart laat u aan familie en vrienden zien dat u aan hen denkt. Het wordt nog mooier wanneer u met de aanschaf van kerstkaarten een goed doel kunt steunen!

Bekking & Blitz werkt samen met verschillende goede doelen. Zo maakt u niet alleen familie en vrienden blij met uw kaartje, maar steunt u tegelijkertijd Amnesty International, Natuurmonumenten of de Vogelbescherming.

Benieuwd naar het resultaat van de samenwerking met deze stichtingen? Lees snel verder.

Kerstkaarten van Amnesty International

De ontwerpers van Bekking & Blitz doken samen met Amnesty International de ontwerpstudio in en maakten meerdere setjes kaarten rondom verschillende thema’s. Kerstkaarten zijn nog altijd populair, bij jong en oud. Het is daarom extra leuk om ze met zorg uit te kiezen.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor kerstkaarten met de kenmerkende tekeningen van Dick Bruna. Houdt u van klassieke winterse sfeerplaatjes? Dan zijn de kaarten van Charlotte Dematons misschien wat voor u. Bent u een dierenliefhebber? Michelle Dujardin maakte prachtige tekeningen van herten in de sneeuw.

Kerstkaarten van Natuurmonumenten

Bij de kerstkaarten van Natuurmonumenten staan dieren centraal die u in Nederland kunt tegenkomen. Of u nu houdt van foto’s of van tekeningen: iedere kerstkaart is een plaatje op zichzelf. De set bevat twee keer vijf verschillende kaarten met bijpassende enveloppen. Op de kaarten vindt u werk van: Michelle Dujardin, Myrte en Dennis Meijering.

Kerstkaarten van de Vogelbescherming

Vogels in de sneeuw, dat is het thema dat werd gekozen voor de kerstkaarten van de Vogelbescherming. Het levert prachtige plaatjes op van vogels die u in uw eigen tuin aantreft, maar ook van vogels die u niet dagelijks in uw directe omgeving ziet.

U kunt kiezen voor foto’s of tekeningen. Iedere set bevat twee keer vijf verschillende kaarten met bijpassende enveloppen en voor elke aankoop geldt dat u de Vogelbescherming steunt.

Bestel kerstkaarten en steun het goede doel

Kies en bestel vandaag nog uw kerstkaarten!

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Voor 15:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden (indien op voorraad).