Goede doel Kerstkaarten

Ieder jaar versturen we tientallen miljoenen kaarten met de feestdagen. Het is natuurlijk ook ontzettend leuk om een mooi handgeschreven kaartje te ontvangen. 

Maar wat deze mooie kerstkaarten nog extra bijzonder maakt is dat ze gemaakt zijn in samenwerking met diverse goede doelen en je met de aankoop hiervan tevens het Goede Doel steunt. 

Nog meer reden om te kiezen voor de unieke kaartenmapjes van Bekking & Blitz! 


Amnesty International kerstkaarten

Samen met Amnesty International hebben wij mooie artikelen ontwikkeld die het positieve verhaal van Amnesty vertellen. Het verhaal van hoop & rechtvaardigheid

Met de aanschaf van de kaartenmapjes steun je Amnesty International voor een betere wereld. 

 

Natuurmonumenten

De natuur steunen en je dierbaren verblijden met een mooie kaart met de kerst kan tegelijk. Wanneer je een kaartenmapje aanschaft van Vereniging Natuurmonumenten draag je bij aan het werk van van deze vereninging die zich inzet voor de bescherming van belangrijke natuurgebieden en waardevolle landschappen. 

Draag jij de natuur een warm hart toe? Stuur dan een hartverwarmende Natuurmonumenten Kerstkaart van Bekking & Blitz deze feestdagen. 

 

Kerst & de Goede Doelen

Naast goede doelen zoals Natuurmonumenten en Amnesty International werken wij samen met nog veel meer goede doelen. Zo hebben wij een mooie collectie kerstmapjes ontwikkeld samen met het WNF. Deze collectie is exclusief in Nederland te krijgen. 

Ook Vogelbescherming Nederland is een goed doel waar we met trots mee samenwerken. De prachtige kaarten worden gesierd door de mooiste vogels die het beschermen waard zijn. 

Kaartenmapje met env, vierkant: Kerst Pim en Pom, Fiep Westendorp
  • Steun het goede doel met je aankoop
  • Milieu vriendelijke producten
  • Bestelling meer dan €30? Gratis verzending in NL