Feestkaarten

De mooiste feestkaarten koopt u bij Bekking & Blitz. Onze kaartenmapjes (mét envelop) zijn geïnspireerd op bekende en minder bekende kunstwerken én op illustraties van bekende illustratoren. Sfeervolle of ronduit vrolijke feestkaarten die we ontwikkelden in samenwerking met de illustrator of de kunstenaar.

Bekijk onze collectie en bestel online
Bekijk onze collectie

Ontdek onze feestelijke kaartenmapjes

Er is altijd wel een reden voor een feestje. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of diploma. Wilt u een uitnodiging versturen? Of iemand feliciteren? Doe het met een feestkaart! Wilt u graag dat uw feestkaart overkomt als een cadeautje? Kies dan voor kaartenmapjes: dubbele kaarten met lekker veel schrijfruimte. En omdat u de kaart verstuurt in een bijpassende envelop, is dat voor de ontvanger extra leuk (en misschien zelfs een beetje spannend). Alsof u een cadeautje uitpakt. Nog een voordeel van een dubbele kaart: u zet deze eenvoudig op de kast.

Vrolijke tekeningen van bekende illustratoren

In onze webshop vindt u een aantal super feestelijke kaartenmapjes. Sets van 10 dubbele feestkaarten met vrolijke illustraties van beroemde illustratoren zoals Fiep Westendorp (muziek, dieren), Jip en Janneke (Feest, Water). Ontdek ook de kaartenmapjes met werk van de schilder Judith Stam (vrolijke beelden die overkomen als klucht) en Miri Haddock (vrolijke, vaak sterk gestileerde dieren en figuren).

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een feestkaart van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke feestkaart ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw feestkaart en koop ‘m online

Kies ook voor een feestkaart van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een feestkaart in huis die praktisch is én een sieraad in huis.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw feestkaarten