Familieagenda 2025

Met een familieagenda houdt u het overzicht over alle activiteiten van u en uw gezinsleden. Wilt u graag iets bijzonders? Kies dan voor een familieagenda 2025 van Bekking & Blitz. Bij ons heeft u de keuze uit een familieplanner met werk van een bekende illustrator, van wie we de exclusieve rechten hebben.


De familieagenda's voor 2025 zijn nog in productie. Het actuele aanbod aan familieagenda's bekijken? Klik hier.

De familieagenda 2025

De familieagenda 2025 biedt overzicht en duidelijkheid voor het hele gezin. U mist nooit meer een afspraak. Op 1 pagina heeft u een maandoverzicht, met ruimte voor de planning van maximaal 5 gezinsleden. Op elke pagina heeft een andere mooie illustratie. U hangt de familieplanner met een ophangoog op aan de muur. We hebben familieagenda’s in verschillende formaten. 

Kies uw favoriete illustrator

Al onze familieplanners zijn leuk voor het hele gezin. Houdt u van kleurrijke en vrolijke schilderijen of illustraties? Kies dan voor een familieagenda met werk van Dick Bruna (Nijntje), Judith Stam of Fiep Westendorp. Zijn u en uw gezinsleden echte natuurliefhebbers? Dan vinden jullie de familieplanner van de natuurillustrator Michelle Dujardin vast heel mooi.

Kwaliteit van Bekking & Blitz

De familieagenda 2025 van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen deze namelijk in onze eigen Studio Blitz. Daarbij letten we erop dat de illustraties mooi tot hun recht komen. Het drukwerk benadert het origineel van de illustraties. Ook de papierkwaliteit is hoogwaardig. Het papier drukt niet door en is geschikt voor intensief gebruik.

Kies uw familieagenda 2025 en bestel

Kies ook voor familieagenda 2025 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

Bestel uw familieagenda 2025