Docentagenda

Op zoek naar een nieuwe docentagenda? Bekking & Blitz heeft samen met ervaren docenten de Athena docentagenda ontwikkeld. Deze bevat alles wat jij als docent nodig hebt om het schooljaar tot een overzichtelijk succes te maken! 


Athena Docentagenda 2019 - 2020

In samenwerking met ervaren docenten maakten we een docentagenda. Deze agenda bevat de maanden augustus 2019 tot en met juli 2020. De docentagenda heeft harde kaft en kan dus tegen een stootje! Dankzij de ringband is de docentagenda volledig omklapbaar. Dat is lekker praktisch. Per week zijn er 2 pagina's uitgetrokken zodat je alle ruimte hebt voor eventuele notities. In de docentagenda is er ruimte voor notities en er zijn overzichtelijke cijfer/leerlinglijst. Ook lesroosters zijn verwerkt in de docentagenda. MAl met al dus een zeer complete agenda die bij uitstek geschikt is voor docenten! 

Deel de docentagenda met je collega's! 

Zo'n super handige docentagenda is natuurlijk ook handig voor je collega's. Deel deze agenda gerust met je collega's Zo gaan jullie allemaal met een overzichtelijke agenda het nieuwe schooljaar in! Vul 


Nog meer spullen nodig naast de docentagenda? 

Naast de docentagenda bestellen leraren vaak ook nog wat andere handige spullen. Denk bijvoorbeeld aan deze producten: 

Bereid jezelf goed voor op het nieuwe schooljaar en bestel alles wat je nodig hebt bij Bekking & Blitz!