Ansichtkaarten

Ansichtkaarten bestellen? Kies voor de kaartenmapjes van Bekking & Blitz. U ontvangt dan 10 dubbele kaarten met envelop. De kaarten zijn geïnspireerd op kunst, illustraties en natuur. We ontwikkelen de kaartenmapjes met zorg, in samenwerking met musea, illustratoren en non-profitorganisaties.

Bekijk onze collectie en bestel
Bekijk onze collectie

Wat zijn kaartenmapjes?

Kaartenmapjes zijn een collectie van 10 dubbele kaarten met bijpassende envelop. U heeft dus lekker veel schrijfruimte. Het is leuk om een kaart met envelop te ontvangen, want dat is als een cadeautje. U heeft bij ons de keuze uit grote kaartenmapjes, kleine kaartenmapjes en vierkante kaartenmapjes. Al onze kaarten hebben ze een mooie, vrolijke of juist sfeervolle opdruk. Leuk om te krijgen!

Kaarten met kunst of illustraties

Bij Bekking & Blitz vindt u de mooiste collectie kaartenmapjes met kunst. Kies bijvoorbeeld voor de kaartenmapjes met werk van beroemde kunstenaars zoals Gustav Klimt, Claude Monet, Jheronimus Bosch, Piet Mondriaan, Jan Toorop of Jan Voerman.

Heel sfeervol zijn de kaartenmapjes met werk van illustratoren zoals Anita Walsmit Sachs (bloemen), Francien van Westering (katten), Harrison Ripley (bloemen en vlinders) en Rachel McNaughton (bloembouquets).

Vrolijke kaarten om te bestellen

Zoekt u juist een vrolijke kaart waarmee u een lach tovert op het gezicht van de ontvanger? In onze webshop vindt u kaartenmapjes met werk van onder meer: Jans Pakhuys , Maarten Toonder, Fiep Westendorp, Max Velthuijs (Kikker), Ingrid & Dieter Schubert en Leo Timmers. Populair zijn ook de frisvrolijke prenten van Robert Jacob Gordon.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

De kaartenmapjes van Bekking & Blitz staan voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elke kaartenmapje ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Dit doen we in nauwe samenwerking met musea, illustratoren of hun nabestaanden en natuurorganisaties. Onze ontwerpers geven elk kaartenmapje een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk, de illustratie of de foto. 

Kies uw kaartenmapjes en bestel

Kies ook voor kaartenmapjes van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 30,-
  • Vandaag besteld voor 14:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

 

Bestel uw kaartenmapjes