Agenda 2023 kopen

Op zoek naar een agenda voor 2023? En wilt je iets bijzonders? De mooiste agenda’s koop je bij Bekking & Blitz. Of je nu houdt van kunst, illustraties of natuur. We ontwikkelen onze producten in samenwerking met musea en non-profitorganisaties. Kwalitatief hoogwaardig, smaakvol en praktisch.

 

 

Agenda’s geïnspireerd op kunst

Als echte kunstliefhebber heb je bij ons de keuze uit zeer veel agenda's. Van diverse artiesten en musea! Van Escher tot Dick Bruna! Voor ieder wat wils.

 

Agenda’s met natuurfoto’s

Natuurliefhebbers halen hun hart op aan de agenda’s die we ontwikkelden in samenwerking met Vogelbescherming Nederland, Werelderfgoed Waddenzee en Natuurpunt Vlaanderen. Ook de Tuinen-agenda is al vele jaren heel populair.

 

Mini-agenda, weekagenda of kantooragenda?

Wil je een handzame agenda die je makkelijk overal naartoe neemt? Kies dan voor een mini-agenda. Deze is compact (11 x 15,5 cm) en lichtgewicht (152 gram). Onze mini-agenda’s zijn ingebonden en hebben een leeslint. Wil je een agenda voor thuis? Dan is een weekagenda heel geschikt. Elke weekagenda van Bekking & Blitz is spiraalgebonden, zodat de pagina’s helemaal plat kunnen liggen. Beide typen agenda’s hebben een weekoverzicht, afgewisseld met sfeervolle afbeeldingen. Er is ook ruimte voor notities.

 

Kwaliteit van Bekking & Blitz

Een maandkalender van Bekking & Blitz is altijd kwaliteit. We ontwikkelen elk product namelijk in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een verrassende twist. Het drukwerk benadert het origineel van de kunstwerken en de illustraties. En ook de papierkwaliteit is hoogwaardig. We verkopen de maandkalenders niet alleen in de museumwinkel, maar dus ook in onze eigen webshop.

Kies uw agenda 2023 en bestel

Kies ook voor een agenda 2023 van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een kalender in huis die praktisch is én een kunstwerk aan de muur.

  • Gratis verzending vanaf 30 euro!
  • Op werkdagen voor 14:00 besteld = vandaag nog verzonden
  • Ruime keuze 
Bestel een agenda 2023