Adresboek

Wilt u een adresboek kopen? En wilt u écht iets bijzonders? Kies dan voor een smaakvol adresboek van Bekking & Blitz, geïnspireerd op kunst. Praktisch in gebruik, een sieraad op de tafel. We ontwikkelden deze boekjes in nauwe samenwerking met de musea. Museumkwaliteit dus!

Bekijk onze collectie en bestel online
Bekijk onze collectie

Kunst op de omslag

In samenwerking met het Judith Stam maakten we een adressenboek met op de omslag 'Uit volle borst' van Judith  Stam. Voor bibliofielen ontwikkelden we een adresboek geïnspireerd op het kunstwerk Do Not Disturb van Rebecca Campbell.

Adresboekjes met sfeervolle details

Als u een kunstwerk van dichtbij bekijkt, ziet u allerlei details die u van veraf niet zo gauw ziet. Vaak zijn die details kunstwerkjes op zich. We vinden het mooi om mensen daarvan te laten genieten. Daarom kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een adresboek met een detail uit de Mariakapel van Ons’ Lieve Heer op Solder. Koninklijk fraai is het adresboek met op de omslag een detail van het behang van Paleis het Loo.

Kies voor A5- of A6-formaat

We hebben adresboekjes in twee formaten. Wilt u het boekje makkelijk overal mee naartoe kunnen nemen? Kies dan voor A6-formaat: 10,5 x 14,8 cm. Dit boekje past makkelijk in uw handtas. Is het adressenboekje vooral bedoeld voor thuisgebruik? Dan adviseren we het A5-formaat: 14,8 x 21 cm.

Met alfabetisch register, band en bedrukte omslag

Een adresboekje van Bekking & Blitz bevat een alfabetisch register met voldoende schrijfruimte. Elk boekje heeft een elastieken band in een bijpassende kleur, zodat het boekje makkelijk overal mee naartoe neemt. De meeste adressenboekjes hebben en textielbedrukte omslag. We hebben adressenboekjes in de formaten A6 en A5.

Ontwerp in eigen Studio Blitz

Een adresboekje van Bekking & Blitz staat voor kwaliteit en een mooie uitstraling. Dit komt omdat we elk adresboekje ontwerpen in onze eigen Studio Blitz. Onze ontwerpers geven elk product een eigen uitstraling, met respect voor het kunstwerk.

Kies uw adresboekje en koop ‘m online

Kies ook voor een adresboekje van Bekking & Blitz. Of u nu houdt van kunst, illustraties of natuur. U haalt ermee een adresboekje in huis dat praktisch is én een sieraad in huis.

  • Gratis verzending via PostNL vanaf € 20,-
  • Vandaag besteld voor 15:00, dezelfde dag verzonden (indien op voorraad)

Bestel uw adressenboekje
2 resultaten